A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu

02 Eylül 2020 - 17:51

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: 'Şu anda en büyük rakibimiz pandemi. Hep birlikte koronavirüse karşı takım olmalıyız. Bir kişinin veya bir ülkenin virüsü yenmesi yeterli değil. Dünya, global bir dünya. Hepimiz dikkatli olalım.'

A Milli takım Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Takımın genel durumunu bilmiyoruz o yüzden net bir şey söylemek mümkün değil. Son değerlendirmelerden sonra iskeleti koruyup maçta tekrar bakacağız.

A Milli Takım TD Şenol Güneş: "Macaristan futbol ekolü olan, uluslararası yıldızlar çıkarmış bir takım. Bize karşı 14 maçta 8 galibiyetleri var. Kadrolarında önemli oyuncuları var. Atanı, tutanı iyi olan, yeniden çıkış yapan bir takım..."
Şenol Güneş: "Bizim liglerimiz başlamadı ama Macaristan'da lig başladı. 3 hafta oldu. Celtic'i eleyen Ferencvaros'tan kadroda önemli oyuncular var. Leipzig'den direkt oynayan kaleci Gulacsi ile Urban var. Nagy, Szalai gibi önemli oyunculara da sahipler..."
  Şenol Güneş: "Görünmeyen ama en büyük rakibimiz olan koronavirüsü, el ele verip, insanlık olarak virüsü yenmemiz gerekiyor..."


A Milli Takım Futbol Teknik Direktörü Şenol Güneş, ‘’Milli takımımızın tarihinde ilk giydiği formalarından esinlenilen yeni formamız sporun ve hepimizin geleceğini korumak için geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildi"