Grohe Nedir?

27 Eylül 2022 - 19:26

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı sağlayıcılarından biri olan grohe, yenilikçi su çözümleri sunan bir dünya markasıdır.

 Grohe Nedir?
Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı sağlayıcılarından biri olan grohe, yenilikçi su çözümleri sunan bir dünya markasıdır. Alman armatür ve su sistemleri üreticisidir. GROHE ürünleri, ''Almanya'da Üretilmiştir'' kalite ibaresini taşımaktadır. Kaliteli ürünler ile hızlı montaj imkânları iyi ön plandadır. Zarif ve sofistike kıvrımları, silindirik ve kübik yapısı ile mükemmel tasarımını konuşturmaktadır. Tasarımları ve mükemmel kalitesi ile Grohe tercihler aşamasında ön sıralardadır. Banyolarda ve evin her köşesinde mükemmel tasarım ve uyumu yakalamak isteyenlerin tercihleri Grohe olmuştur.
Sadece tüketicilerin hayatını kolaylaştırmakla kalmayan aynı zamanda tesisatçıların da hayatını kolaylaştıracak yenilikler geliştirmeyi hedeflemektedir. Eviye bataryalarına yönelik yeni GROHE SmartControl seçeneğiyle bu iki talebi karşılamayı da mümkün kılmıştır. Eviye bataryalarını alet kutunuza hiç dokunmadan kolayca kurabilirsiniz. Aynı zamanda bu seçenek, akıllı ve yenilikçi mutfak teknolojileri ile ekipmanına yönelik sürekli artan müşteri talebini ve isteklerinin karşılamaktadır. Grohe Kullanımları Kolay Mıdır?  
Yeni SmartControl özelliği hayatı büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Batarya kolu kullanmak yerine bir düğmeye basarak su akışını kontrol edebilirsiniz. Bu sayede, açıp kapatmak için dirseğinizi veya bileğinizi bile kullanabilmeniz mümkün. Elleriniz yemek hazırlarken kirlendiyse ya da eve yeni girdiyseniz ve alışverişten sonra ellerinizi yıkamak istiyorsanız bu özellik vazgeçilmez olabilir.
Su sıcaklığı, batarya gövdesindeki bir valf ile kontrol edilerek sıcaklığı önceden ayarladıktan sonra SmartControl düğmesiyle bataryayı açıp kapatmak çok kolaydır. Dünya devi Grohe ile hayat daha kolaydır. Detaylı bilgiyi https://masseyapi.com/marka/grohe adresinden alabilirsiniz.