Kevser Söyler Celayir, İstanbul'da kapısının hemşehrilerine her daim açık olduğunu söyledi

11 Ağustos 2020 - 15:47

Bayram tatilini geçirmek için memleketi Bingöl'e gelen CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kevser Söyler Celayir, İstanbul'da kapısının hemşehrilerine her daim açık olduğunu söyledi.

Bayram tatilini geçirmek için memleketi Bingöl’e gelen CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kevser Söyler Celayir, İstanbul’da kapısının hemşerilerine her daim açık olduğunu söyledi.


CHP İstanbul İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresinde mevcut İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yeniden seçilmişti. Kaftancıoğlu’nun listesinde yer alan Gençli hemşerimiz Kevser Söyler Celayir’de yer almıştı. Söyler Celayir’in parti içerisinde yer alması ulusal basında geniş yankı uyandırırken memleketi Bingöl’de ise memnuniyetle karşılanmıştı. Bayram tatilini geçirmek için memleketi Bingöl’e gelen CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kevser Söyler Celayir, Genc'in sesi gazetesine de nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazeteci Ahmet Sayılır’ın karşıladığı Söyler Celayir, uzun bir aranın ardından memleketinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kendisinin mevcut göreve layık görülmesinin ardından Bingöl başta olmak üzere özellikle doğu ve güneydoğuanadolu bölgesinden çok sayıda tebrik mesajları aldığını ifade eden Söyler Celayir, kapısının her daim hemşerilerine açık olduğunu söyledi. Söyler Celayir, fırsat buldukça memleketini ziyaret etmeye devam edeceğini de ifade etti.