Kurtbeli Geçiti...Giresun
Giresun'u İç Anadolu'ya Eğribel'den sonra Kurtbeli Tüneli de bağlayacakGiresun'u Egribel Tünelinden sonra İç Anadolu Bölgesine ve Alucra ilçesine bağlayacak olan en kestirme yol olan Kurtbeli Yolu Devlet Karayolu ağına alındı.
Harun Arslan
Giresun'u Egribel Tünelinden sonra İç Anadolu Bölgesine ve Alucra ilçesine bağlayacak olan en kestirme yol olan Kurtbeli Yolu Devlet Karayolu ağına alındı.
Giresun'u Yağlıdere güzergahından Alucra'ya İç Anadolu Bölgesi'ne ulaşımını sağlayan Kurtbeli Yolu Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Devlet Karayolu 104 nolu Giresun Müdürlüğü ekipleri tarafından trafiğe açıldı.
Alucra ve Yağlıdere ilçelerinin sosyal ve ekonomik kalkınmasında en büyük açılım olarak görülen Kurtbeli Yolunun tekrar trafiğe açılmasıyla Alucra'yı Karadeniz sahil şeridine ulaştıran yol da trafiğe açılmış oldu.