Nenad Bjelica: "30 Haziran'a kadar aramıza 5-6 oyuncu katılacak."

05 Haziran 2023 - 12:22

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Dimitrios Kourbelis, aramıza katılacak. Bjelica: "Kourbelis, oynayacağımız sistemde bize katkı verebilecek bir oyuncu."

 Nenad Bjelica basın toplantısı düzenliyor: 

Nenad Bjelica:”Bakasetas’a Alanyaspor maçı öncesi daha çok uzaktan şut çekmesini söylemiştim.”

Nenad Bjelica: Dimitrios Kourbelis aramıza katılacak. En iyi kadroyu oluşturabilme adına çalışıyoruz. Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta oluşmuş durumda. 30 Haziran'daki ilk antrenmanımıza kadar 5-6 oyuncu aramıza katılmış olabilir.


* Trabzonspor Teknik Direktörü Bjelica, "Panathinaikos kaptanı Dimitrios Kourbelis, aramıza katılacak. Uğurcan’ın durumuna göre bir kaleci alabiliriz. Büyük bir teklif olursa, ayrılması durumunda bu konuyu değerlendiririz."
* Bjelica, ''Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta ulaşmış durumda 30 Haziran’a kadar 5 oyuncu aramıza katılmış olabilir''
* Nenad Bjelica: "İlk geldiğim gün mental olarak yıkılmış bir takım vardı, şu an gayet iyi seviyeye ulaştığımızı söyleyebilirim."
* Nenad Bjelica: “En iyi kadroyu oluşturabilmek için yoğun çalışıyoruz. Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta ulaşmış durumda. 30 Haziran’a kadar 5-6 oyuncu aramıza katılmış olabilir.”
* Geldiğim günden bu yana transfer için 25 Hırvat futbolcunun ismi yazıldı."   
"Haberlerde yazılan bazı oyuncuları transfer etmemiz imkansız."  
 "Şu an için görüşmelerimizin devam ettiği oyuncular var."