Ordu Valisi İlçemizi Ziyaret Etti

16 Aralık 2011 - 19:03

Ordu Valisi Orhan Düzgün ve beraberindeki heyet ilçemizde çeşitli incelemelerde bulundu.

    İlçe Kaymakamı İsa Bolat ve Belediye Başkanı Ali Kemal Mert'ten ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi alan Vali Düzgün, Gölköy İlçesi'nin Ordu'nun en büyük ilçelerinin başında geldiğini belirterek, ilçeye gerekli yatırımların yapılacağını söyledi.

İlçede ilk olarak MOBESE sisteminin hayata geçirmek istediklerini ifade eden Düzgün, şöyle konuştu:

"Bütün ilçelerimize MOBESE kurulması yönünde çalışmalar yürütüyoruz. Şu anda ihale aşamasında olan üç ilimiz var. Mesudiye, Aybastı ve Ünye. Bununla ilgili ödeneğimizin yetersiz olması sebebiyle döviz kurlarında meydana gelen artışlar ve teknolojik ilerlemelerle ilave ödenek ihtiyacımız olmuştu. Konuyla ilgili Sayın İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin iki hafta önce ilave ödenek gönderdi. Bu üç ilçemizin ihale çalışmaları önümüzdeki günlerde yapılacak. İnşallah 2012 yılında da Gölköy ilçemizin MOBESE yatırım programına alınmasını hedefliyoruz. Ayrıca bu ilçemizde Meslek Yüksekokulu açılması konusunda çalışmalarımız var."

Düzgün ve beraberindeki heyet Anadolu Öğretmen Lisesini gezerek çeşitli incelemelerde bulundu ve daha sonra ise Gürgentep ilçesini ziyaret etti.

Düzgün burada Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen 'Dikiş Makinesi Operatörlüğü Yetiştirme Kursu'nun sertifika törenine katıldı.

İncelemelere Vali Düzgün'ün yanı sıra Garnizon Komutanı Albay İsmail Güzey, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Sağlık İl Müdürü Dr. Yılmaz Dündar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Musa Sağlam, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Yıldırım, Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Demiröz de katıldı.