Reklam

DERS ALINACAK HİKAYELER....

Sn. Arif Sırtkaya beyin Facebook hesabından paylaştığı "DERS ALINACAK HİKAYELER...." başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz...

DERS ALINACAK HİKAYELER....

Sn. Arif Sırtkaya beyin Facebook hesabından paylaştığı "DERS ALINACAK HİKAYELER...." başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz...

DERS ALINACAK HİKAYELER....
02 Ekim 2022 - 22:49

Kayseride dün yaşanan kepazeliklerden sonra ders alınması gereken hikayelerle başlamak istiyorum.
Bundan böyle geçmişte yaşanan hatalara birdaha düşmeyelim diye yeri gelmişken arz etmek zorunda kaldım.Başlayalım bir dönem Trabzonspor'un teknik patronu efsane Ali Kemal Denizci iken benimde izlediğim Kayseride'ki maçtan bahsedeceğim.

Trabzonspor Kayseri'yi yenerse Kayseri büyük ölçüde küme yolcusu hatırladığım kadarıyla Trabzonspor maçı 5-4 gibi bir skorla kazanırken trübündeki bir grup Trabzonlu taraftarlar Kayseri'nin gollerini alkışlarken Trabzonspor'un gollerine ise yuh çektiklerini bugünkü gibi hatırlıyorum.

Devam edelim stad Avni Aker Trabzonspor yine sampiyonluğun en güçlü adayı rakip Kayserispor . Başında eski futbolcumuz Şota var trübünler Şoti Şoti sesleriyle uğulduyor.

Bilmiyorlar ki Şoticiler Şoti Fenerbahçe'ye çalışıyor ve 2 puanı alıp gidiyor. Bir başka kardeş de Ankaragücü oda 2 puanı götürüyor.

Buda Trabzonspor'a çok pahalıya mal oluyor. Bunlardan sonra bırakalım şu kardeşlik işini kavga da etmeyelim. Yine aktör Kayserispor atılan taşları , petleri Annelere edilen galiz küfürleri birlikte duyduk izledik. Dertleri neymiş kupa maçında Uğurcan taraftarına taş atanla alkış tutanı ayırt edin demiş.

Maçtan sonra kulüp başkanı Berna hanım üç maymunu oynayarak hakeme veryansın etmiş. 

EVET BERNA HANIM HAKEME VERYANSIN EDİLMELİ AMA SİZ DEĞİL O TARAF TRABZONSPOR OLMALI. BAKIN SAYIN BAŞKAN BU KADAR ARBEDE YAŞANIYORDA UMURUNUZDA DEĞİLSE TEK KELİME ETMİYORSANIZ YAZIK Kİ ÇOK YAZIK! DÖNELİM SAHAYA TRABZONSPOR İLK YARI YİNE MEHTER TAKIMI GİBİ İKİ İLERİ BİR GERİ OYNADI.


​​​​BEKLER HUGO , ABDÜLKADİR ÖMÜR , UĞURCAN FORMSUZ KABUL DE ORTA SAHA ADETA SÜZGEÇ GİBİ. BU OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN TREZEGUET İLK DİLİMDE YAKALADIĞI 3 POZİSYONU ATABİLSEYDİ DEVREYİ TRABZONSPOR 3-1 KAPATABİLECEKTİ. O HALDE DİYEBİLECEKLERE FIRSAT VERMEDEDEN HEMEN SÖYLEYEYİM TRABZONSPOR  OYUNCU GRUBU KAYSERİ'YE KALİTEDE FERSAH FERSAH FARK ATAR.

GEÇDE OLSA YEDEKTEN OYUNA GİRENLER BUNUN İSPATI DEĞİL MİDİR! SONUÇTA BÜYÜKLER GERİYE DÜŞSEDE KÖTÜ OYNASADA KAZANMALIDIR.

TRABZONSPOR DA ONU YAPTI. SON SÖZÜM UMUT BOZOK İLE MAXİ GOMEZ SEZİŞTE KLASDA YOK BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ BİRDE BİRLİKTE OYNAYABİLSEK DER GİBİLER

Bu haber 535 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum