Reklam

ELEKÇİ IRMAĞINA KORUMA DUVARI YAPILACAK...

Müjdeyi 2021 yılına girerken Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı verdi.

ELEKÇİ IRMAĞINA KORUMA DUVARI YAPILACAK...

Müjdeyi 2021 yılına girerken Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı verdi.

ELEKÇİ IRMAĞINA KORUMA DUVARI YAPILACAK...
01 Ocak 2021 - 19:27

 
Ayrıca ırmak üzerine birde köprü yapılacağını söyleyen vekil Taşçı'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:
 
"DSİ Genel Müdürümüz Kaya YILDIZ ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Fatsa İlçe Merkezi Elekçi Irmağı 2. Kısım İnşaatı ile Kumru Elekçi Irmağı 4. Kısım İnşaatı işlerinin ihale oluru DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Tarım ve Orman Bakanlığına gönderilmiş ve bakanlıkça onaylanmıştır.
Bu kapsamda;
#Fatsa İlçe Merkezi Elekçi Irmağı 2. Kısım İnşaatı muhtevasında; 1654,16 metre uzunluğunda çift taraflı taşkın koruma duvarı ve duvar üzeri korkuluk, 1 adet yaya köprü #Kumru Elekçi Irmağı 4.Kısım İnşaatı muhtevasında; 1 adet rüsubat tutucu tersip bendi, mevcut taşkın koruma duvarlarının bitiminden mansaba doğru sağ sahilde 200 metre uzunlukta betonarme taşkın koruma duvarı, geçen yıl yapımı tamamlanan tersip bendi rezervuarı çevresi için korkuluk yaptırılacaktır.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ihale oluru verilen her iki iş için 2021 yılı Şubat ayı içerisinde DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından gerekli ihaleler gerçekleştirilecektir. Bu yatırımların Fatsa’mıza ve Kumru’muza hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen DSİ Genel Müdürümüz Kaya YILDIZ’a, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih METİN’e ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum." dedi. 

Kaynak: Güneş Gazetesi

Bu haber 1927 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum