Reklam
Reklam

ERKEĞE İFTİRA ARTIYOR !

"Şu anda Kadını Destekleme Uygulaması (KADES) var. 15 bin 800 ihbar olmuş.

ERKEĞE İFTİRA ARTIYOR !

"Şu anda Kadını Destekleme Uygulaması (KADES) var. 15 bin 800 ihbar olmuş.

ERKEĞE İFTİRA ARTIYOR !
26 Temmuz 2020 - 12:39



 Uzaklaştırmada iftiralar atılıyor. İftiraya ceza verilmezse korkunç sonuçlar ortaya çıkar. İftiraya ceza verilmeli. Adli makamları yanıltma ve iftira suçundan işlem yapılırsa bu sorunlar önlenebilir. 

Sadece 'kadına yönelik şiddete dur' denilirse burada erkeğe, çocuğa yönelik şiddete evet anlamı çıkar. 

Biz şiddetin her türküsüne karşı çıkmalıyız. Bu; ailesiz, ahlaksız, cinsiyetsiz bir toplum isteyenlerin, küresel şer güçlerinin bir oyunudur. Bu oyuna gelmeyelim. Erkek ve kadını savaştırmak istiyorlar biz bu tezgâha düşmemeliyiz."

Adem Çevik
***
BEŞ YILDA İKİ MİLYON ERKEK EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALDI 

"Resmi rakamlara göre son 5 yılda 2 milyon babanın evden uzaklaştırıldığını gördük. Adalet Bakanlığı Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğü'nden aldığımız verilere göre son 5 yılda 1 milyon 973 bin yani 2 milyon kişinin evden uzaklaştırılması ülkemiz için bir milli güvenlik sorunu, geleceğimiz için bir tehdittir. 

Bu rakam, sadece evden uzaklaştırılan erkeklerin sayısı. Kadınları da saydığımızda 4 milyon, çocuklarını da hesaba katsak 5-6 milyon olur. Kadın ve erkeğin ailesi ve akrabalarını saymıyoruz. Bu durum ülkemiz için felaket, geleceğimiz ve ekonomi için bir afettir."

Adem Çevik 
Türkiye Aile Meclisi Başkanı

Bu haber 1169 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum