Reklam

FATSA’DA VETERANLAR LİGİ HEYECANI

Bu takımın seyircisi çok olur…

FATSA’DA VETERANLAR LİGİ HEYECANI

Bu takımın seyircisi çok olur…

FATSA’DA VETERANLAR LİGİ HEYECANI
20 Kasım 2021 - 14:50



Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu’nun düzenlediği organizasyonda ilçemizi “Fatsa Masterler” adlı takımın temsil ettiğini biliyor muydunuz? 

Tüm Türkiye’de 37 yaş üstü kişiler için tertip edilen organizasyonda Karadeniz Bölgesi grubunda mücadele eden Fatsa Masterler takımında ilçemizin yaşlı kurtları diye tabir ettiğimiz, herkesin yakından tanıdığı, bir dönem Fatsa futboluna damga vurmuş isimler var… 

Kimler yok ki… Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Mehmet Kocatürk (Fatsa Yaşamspor Başkanı), İsmail Coci, Hüseyin Coci, Kemal Aydın (Köfteci Kemal) Oktay Ünal (Sarı fırtına), Mahmut Kömür, Erhan Çelik (Dolunayspor Başkanı) Murat Aynacı, Barış Süzen, Barış Garipoğlu, Erden Yar, Fatih Kısa, Mustafa Çamaş, Ümmet Korkmaz, Samet Sezgin, İbrahim Depe, Mehmet Esen, Mehmet Tuğ Yamakoğlu, Taner Gürsoy, Özkan Özyurt, Cihan Nacak, Özcan Özçelik, Can Özel, Bülent Ekiz, Tutkun Demirbaş, İbrahim Kalafat, Önder Süzen, Serkan Özcan… 

Takımın 3 yöneticisinden biri olan Mehmet Kocatürk, takımı kurduklarında çok olumlu tepkiler aldıklarını söyleyerek tüm eski futbolcu arkadaşlarının yine büyük sahada mücadele ettiklerinden dolayı memnun olduğunu ifade etti. 

Kocatürk yaptığı açıklamada; “29 kişilik bir kadromuz var. İlk maçımızı Sinop'ta Sinop Dershane ile yaptık. Çok güzel bir maç oldu ve 3-2 galip geldik. Yarın (21 Kasım 2021) Pazar günü Saat 14.30’da Fatsa Ek Sahada yine maçımız var. Bu hafta Boyabat Masterler takımını ağırlıyoruz. Tüm Fatsalı futbol severleri maça davet ediyorum. Hem eğleniyoruz hem de 40 yaşından sonra futbol oynayabildiğimizi gösteriyoruz. Zor ama eski günleri anıyoruz” dedi. 

Kocatürk aynı zamanda bu takımda kendisi ile birlikte Coci Restoran sahibi İsmail Coci’nin ve Köfteci Burhan işletmesinin sahiplerinden Kemal Aydın’ın büyük emeği olduğunu söyledi.

#fatsa #ordu #fatsasözgazetesi

Bu haber 654 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum