Reklam

GÖLKÖYLÜ GÜREŞÇİLERE MALZEME DESTEĞİ

Güreşin en fazla sevildiği ilçelerin başında gelen Gölköy ilçesi pehlivanlarına Spor Malzemesi desteği sağlandı.

GÖLKÖYLÜ GÜREŞÇİLERE MALZEME DESTEĞİ

Güreşin en fazla sevildiği ilçelerin başında gelen Gölköy ilçesi pehlivanlarına Spor Malzemesi desteği sağlandı.

GÖLKÖYLÜ GÜREŞÇİLERE MALZEME DESTEĞİ
04 Şubat 2020 - 08:52


 
Gençlik ve Spor Bakanlığı imkanları ile alınan Güreş Malzemeleri Gölköy İlçe Spor Salonunda Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından sporculara takdim edildi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa GENÇ” Bugün burada Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Gölköy’ümüzün Pehlivanları için gönderilen spor malzemelerin dağıtmak üzere bir araya geldik. Şu an dışarıda yaklaşık yarım metrenin üzerinde kar olmasına rağmen Gölköy Spor Salonumuz Olimpiyat aşkıyla, Dünya Şampiyonluğu aşkıyla, Milli Takım forması aşkıyla salonu dolduran güreşçilerimiz ile bir aradayız. Ben özellikle Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Bakanlığımız yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman Ordu güreşine Gölköy güreşine hizmet eden Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’a teşekkür ediyorum. Sporcularımıza malzemelerin hayırlı olmasını diliyorum ve onlardan başarı bekliyorum.” dedi.
Ordu Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ” Öncelikle Gençlik ve Spor İl Müdürümüze şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Müdürümüzün nezrinde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Spor bakanımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde yöresel ve uluslararası güreş faaliyetlerinde başarılı bir ekibiz. İnşallah antrenörlerimiz ve sporcularımız ile beraber güreş noktasında ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Biz belediye olarak ne gerekirse yapmaya hazırız. Katkılarınızdan dolayı Gençlik ve Spor ailesine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
            Sevinçlerini heyecanlarını gizleyemeyen güreşçiler Gençlik ve Spor Bakanlığına, Gençlik ve Spor il Müdürüne teşekkürlerini ilettiler.
gölköy 2.jpg
gölköy 1.jpg

gölköy 4.jpg

gölköy 3.jpg
 
 
 

 

Bu haber 652 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum