Reklam

Kilim Modelleri

Dekorasyona Uygun Kilim Modelleri

Kilim Modelleri

Dekorasyona Uygun Kilim Modelleri

Kilim Modelleri
23 Mayıs 2022 - 10:59

Kilim Modelleri
Nostaljik tarzlarının yanında şimdiler de modern tasarımlarla karşımıza çıkan kilimler ev dekorasyonlarının vazgeçilmezi olmuştur. Her ebatta bulunabilmesi kullanabilirliğini arttırmıştır. Kilim fiyatları ebatlarına göre değişkenlik gösterir. Çocuk odaları gibi küçük odalarda tercih edilen kilim modelleri yanında banyo önü, mutfak gibi alanlarda da sıkça tercih edilir. El dokuması ya da makine dokuması olan kilim modelleri genel olarak yün ipten dokunur. Bu da konforlu bir kullanım sunar. Fakat profesyonel temizlik gerektirir. Kilimler anlık kirlenmelerde hemen temizlenmelidir. Lekenin üzerine fazla baskı yapmadan ıslak veya nemli bir bezle temizleme işlemi uygulanır.

Dekorasyona Uygun Kilim Modelleri

Esenli kilimler geçmişten bugüne kadar özelliğini yitirmeden gelmiştir. Kültürel esintiler taşıyan kilim modelleri günümüzde halen tercih edilir. Koridor ve evin giriş kısımlarında çok şık dururlar. Balkon ya da bahçe gibi yerlerde kilim kullanılması çabuk kirlenmeye sebep olur. Kullanıcıların yıkayarak temizlemesine uygun olan kilim modelleri daha uzun ömürlü olması için profesyonel yıkama tercih edilebilir.

Odalarda kullanılacak kilimlerin rengi ve deseni önemlidir. Dekorasyona uygun olmalıdır. Düz renk mobilyalarla karışık desenli kilim modelleri kullanılır. Karışık desenli koltuklarla da düz renkli kilimler kullanılır. Çocuk odalarında kullanılan kilimlerin genel olarak kiri göstermemesi bakımından koyu renkli tercih edilmesi olasıdır. İstenilen renk ve modele uygun kilim bulmak günümüzde kolaydır. Kilim model ve tasarımları için https://www.madamecoco.com/kilimler/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haber 748 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum