Reklam

KUZEY YILDIZI'NI OHTAMIŞ ŞELALESİ'NE BEKLİYOR

Ohtamış'lılar Gecesi'nde açılış konuşması yapan dernek başkanı Abdülaziz Özen, "Yerel seçimlerin ardından Ohtamış Mahallemizde gerçekleştirilen alt yapı yatırımları için ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ve ULUBEY İLÇE BELEDİYEMİZE teşekkür ederiz. Aynı zamanda yatırımların devam etmesini bekliyoruz.

KUZEY YILDIZI'NI OHTAMIŞ ŞELALESİ'NE BEKLİYOR

Ohtamış'lılar Gecesi'nde açılış konuşması yapan dernek başkanı Abdülaziz Özen, "Yerel seçimlerin ardından Ohtamış Mahallemizde gerçekleştirilen alt yapı yatırımları için ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ve ULUBEY İLÇE BELEDİYEMİZE teşekkür ederiz. Aynı zamanda yatırımların devam etmesini bekliyoruz.

KUZEY YILDIZI'NI OHTAMIŞ ŞELALESİ'NE BEKLİYOR
08 Ocak 2020 - 12:12

 

İlimiz için TURİZM DESTİNASYONU içinde özellikle Ohtamış Mahallesi çok önemli merkezlerden birisidir.

Bizler için büyük bir şans olan KUZEY YILDIZI İLK AŞK dizisi ile gelecek yıl ilimizde bir turizm patlaması beklemekteyiz. Bu anlamda Ohtamış Mahallesi olarak turizmden payımızı almak istiyoruz.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİ Yönetmeni Ersoy GÜLER ve yapımcı Süreç Flim'den bir isteğimiz olacaktır. Sizlere sponsor olacak ekonomik gücümüz yok.

Ohtamış Şelalemizde dizi bölümünde bir yer vermeyiniz, en azından OHTAMIŞ ŞEALEsinde sizleri ağırlayalım, yayık ayranı ikram edelim. Sizler de sosyal medyada Ohtamış Şelalesinden bir kaç kare fotoğraf paylaşarak bizlere destek olunuz.

Ohamış Mahallesi Derneği yönetim kurulu olarak TEMMUZ 2020’de ismini tarihimizden alan OTAMIŞ TÜRKMEN ŞENLİKLERİ için bugünden itibaren hazırlıklara başlayacağız. Kendi öz tarihimizle birlikte gelecek nesillere bir kültür mirası bırakacağız.

Ulubey ilçemiz turizm açısından büyük bir potansiyele sahiptir.

-KÜPKAYA KANYONU
-OHTAMIŞ ŞELALESİ ile DOĞAL GÖLLERİ
-ŞAHİNKAYA TEPESİ dağcılık, trekking ve yamaç paraşütü
-ÇUBUKLU KALESİ
-GÖLKÖY 800 YILLIK ÇİVİSİZ CAMİ ve
-GÖLKÖY ULUGÖL hattının geçtiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu saydığım bölgeler turizm açısından büyük bir potansiyele sahiptir.

Ancak SARPDERE DAMARLI KARAYOLUNU bu halde turizm destinasyonu içinde gelişmemize en büyük engeldir.Bölge halkımız bu yoldan büyük bir muzdariptir. Karayollarının 2021 programına bu yolu almasını talep ediyoruz. Bu konu hakkında Ordu milletvekillerimizden bir çalışma bekliyoruz."dedi.

Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN birlik ve beraberlik gecesinde yaptığı konuşmada gerçekleştirilen hizmetleri anlattı.

Başkan İsa TÜRKCAN;
"Ulubey ilçemizin kırk bir mahallesine hizmet veriyoruz. Benim Ohtamış'lım, Ulubey'li hemşerim yaklaşık 45 bin vatandaşımız Altınordu ilçemizde yaşamaktadır. Yılın yaklaşık sekiz, dokuz ayını Ulubey ilçemizde geçirmekte, üç dört ayını Altınordu ilçemizde geçiriyorlar.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için en azından 8 - 10 bin emekli vatandaşımız nüfusunu Ulubey ilçemize almaları önemlidir. Zaten yılın büyük bir kısmını Ulubey ilçemizde geçirip, hizmeti bizim verdiğimiz bir yerde bununda istemek hakkımızdır.

Ohtamış Mahallesi için ne vaat ettiysem bir program dahilinde yapmaya devam ediyoruz. Asfalt çalışmaları, su hatları, yol genişletme çalışmaları başta olmak üzere çalışmalarımız devam etmektedir.

Mayıs ayında inşallah Ohtamış Millet Meydanı projesini bitireceğiz"dedi.

Geceye katılım sağlayan MHP Ordu Milletvekili Cemal ENGİNYURT yaptığı konuşmada Sarpdere Damarlı Karayoluna değindi.

Cemal ENGİNYURT;
"Daha önce Ulubey Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen programda, Sarpdere Damarlı Karayolunu TBMM'de gündeme getirilmesi istenmişti. Gündeme getirdim, bu konuyla ilgili diğer Ordu Milletvekilleri ile birlikte gerekli çalışmayı yapmayı söz veriyorum" dedi.

"2B Orman vasfını yitirmiş araziler için Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK'la Ordu Milletvekilleri Şenel YEDİYILDIZ ve Metin GÜNDOĞDU ile birlikte görüştük. 2B Orman vasfını kaybetmiş araziler için devletimizin baba şefkati ile bir fiyat belirlemesini beklemekteyiz"dedi.


Bu haber 1210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum