Reklam
Reklam

Mustafa Reşit Akçay varsa orada menacere yer yoktur

Osmanlıspor modeli Kocaelispor’da kuruldu ve devamı gelecek.

Mustafa Reşit Akçay varsa orada menacere yer yoktur

Osmanlıspor modeli Kocaelispor’da kuruldu ve devamı gelecek.

Mustafa Reşit Akçay varsa orada menacere yer yoktur
03 Haziran 2021 - 19:05

 

 Hakan Yağcıoğlu

Hakan Yağcıoğl

Osmanlıspor modeli Kocaelispor’da kuruldu ve devamı gelecek. Hayranlıkla izlediğim Osmanlıspor ve onun efsane antrenöre Mustafa Reşit Akçay’ın olduğu yerde menajerlere ve dolandırıcılara yer yoktur. Kefili benim !..

 

OSMANLISPOR MODELİ GELİYOR… 3 YIL SONRA AVRUPA…

Son 10 yıl içerisinde tam bir tez konusu olabilecek çalışmalar yapılan kulüp Osmanlıspor, onun efsane hocası da projenin mimari Mustafa Reşit Akçay’dı. Bu sezon başı Allah yazdırdı, içimden adaylar arasında adı bile geçmemiş olan Mustafa Reşit Akçay ismini yazı vermiştim. Ama bana bile hayal gibi geliyordu. Sonra devre arası oldu. Talihsiz Erhan A ltın gitti, Reşit Akçay göreve geldi, tabii en çok şaşıran ve sevinen ben oldum. Osmanlıspor’da da ‘3-1’ formülünü ezberlediğim için, ikinci yarı başlarken ‘Akçay ile 3-1’lik skorlara alışın’ demiştim. Nitekim art arda 4 kez 3’lük galibiyet alan Kocaelispor finalde de Sakarya’ya özle iltimas geçti ve 3+1 ile ‘4’ gol attı.

MENACÇERLERLE   İŞİ  OLMAZ…

Akçay., Trabzonspor A takımını zirveye taşıdıktan sonra, kendisiyle devam etmek isteyen yönetime ‘Ben alt yapıda kalacağım, A takım istemiyorum’ demiş ve Yusuf Yazıcı, Muhammet Reis, Uğurcan, Serkan tarzında bir çok oyuncu kazandırmıştı.

Kocaelispor’a geldiğinde de en çok sevinen bendim ve ‘şampiyon olamasak da, onunla 3 yıllık sözleşme yapın ve geleceğimiz kurtarın’ demiştim.

N’Diaye, Omar, Traore, Musa Çağıran, Musa Nizam, Numan Çürüksu, Muhammet Bayırbaşı, Pinto, Regattin gibi isimleri kazandıran Mustafa hoca, tabii ki onlar gibi birçok yıldızı da kazandırdı ve her biri hâlâ şampiyonluklar kazandırıyor (Regattin Altay’ı şampiyon yaptı).

Onun için Kocaelispor Kulübünü 20 senede batıran ve kapısına kilit vurdurma noktasına getiren, transfer yasağı getirten, kupalara haciz koyduran ‘mafyavari’ hırsız menajerlere artık kapı kapalı. Bence en büyük kazanç da bu.


Bu haber 581 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum