Reklam
Reklam

NORVEÇ DEYİP GEÇMEYİN

Yazarımız Sn. Necmi Kurt beyin "NORVEÇ DEYİP GEÇMEYİN" başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

NORVEÇ DEYİP GEÇMEYİN

Yazarımız Sn. Necmi Kurt beyin "NORVEÇ DEYİP GEÇMEYİN" başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

NORVEÇ DEYİP GEÇMEYİN
06 Ağustos 2022 - 12:03

 
Gavur dediğimiz bir ülke,
Bir kısmı Evanjelist hristiyanlar,bir kısmı Protestan Hıristiyan,bir kısmı katolik Hristiyan
Bir kısmi de deizme inanıyor, ateistlerin oranı da oldukça yüksek.

2019'da nüfusun %68,7'si Norveç Evanjelik Lüteran Kilisesi'ne mensuptu. Katolik Kilisesi, %3,1 ile sonraki en büyük Hristiyan kilisesidir. Herhangi bir dine bağlı olmayanlar nüfusun %18,3'ünü oluşturuyor.

Evangelizm, kelime manası olarak 'İncil'i öğretmek, yaymak' anlamına geliyor. Evangelizm, ABD'de Hristiyanlar arasında en yaygın mezheplerden birisi. ABD nüfusunun yaklaşık yüzde 25'ine yani yaklaşık 80 milyonuna denk gelen Evangelistler, aynı zamanda Hristiyanların siyonistleri olarak da görülüyor. Daha açık söylemek gerekirse Evanjelizm, Amerika’daki Hristiyan toplumunun en tutucu ve radikal dinci kanadıdır. Aslında kapitalizmin gizli dini Evanjelizm'dir, diğer ezoterik ve masonik yapılar bu şeytani dinin mezhepleri konumundadır.

Bu açıklamalardan sonra gelelim esas konuya;
Son günlerde Norveç’te ilginç bir tartışma var. Konu 28 yaşındaki adalet Bakanı Emilie Mehl.. İtalya’da tatil yaparken Türk bakışı ile bikinili resmi ile gündeme oturdu diye düşünülürken sörf yaparken kanon’un üstünde can yeleği takmadığı için Norveç basını tarafından eleştirildiği görülmüştür. Demekki gelişmiş ülkelerin bu tip konularda olaylara bakış açıları farklı..

Ne kafasız adamlar ne andaval adamlar kardeşim bikini ile bir kadın bakanın resmi yayınlanır mı?!!!! Bizim ülkemizde olsa kıyamet kopmuştu.. Birinci sırada bikinili oluşu ikinci sırada da 28 yaşında bir bakan hem de kadın adalet bakanı oluşu biz Türklerin çoğunluğunu son derece rahatsız ederdi..Afganistan’ı  olaya hiç katmıyorum, orada söz konusu bile olamaz derhal infaz edilir,taşlanarak recm edilir..

Geçenlerde Rahmani Rahime kavuşan Mahmut Efendi Hazretleri Allah’tan bu konuyu duymadı. Bırakın kadından bakan olmayı kadınların okuması okula gitmesi bile doğru değildir..Bu tip olaylardan dolayı dünyanın sonu geliyor..

Bu haber 554 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum