Reklam

ORDUSPOR Efsane KAPTANI Salih AYDOĞAN'ı Kaybettik;

Salih’in yerine Fatih Terim;

ORDUSPOR Efsane KAPTANI Salih AYDOĞAN'ı Kaybettik;

Salih’in yerine Fatih Terim;

ORDUSPOR Efsane KAPTANI Salih AYDOĞAN'ı Kaybettik;
26 Ağustos 2022 - 00:02



Başarılı futbolu ile dikkatleri üzerine topladı. Defansta Fikret’le önlü arkalı oynuyorlar, kendi sahasında hiç yenilmiyorlardı. Sonra üç büyüklerden teklif aldı. Önce Galatasaray istedi ama Salih Orduspor’u bırakmadı. Galatasaray bunun üzerine 1973-74 sezonunda Adanademirspor’dan Fatih Terim’i aldı.

Sonra 1978 yılında Fenerbahçe, ardından 1980 yılında Beşiktaş istedi. Bir dönem Fahrettin Tercan aracılığı ile Almanya’da Bayern Münih’le görüşmeye çağırıldı. Çok transfer dedikodusu oldu. Her şeyi reddetti. Seyirci tarafından İMPARATOR diye çağırılmaya başlandı. Orduspor’dan ayrılmadı. 1978 yılında evlendi, bir oğlu, bir kızı oldu.

1981 yılında askere gitti. Acemi birliğine Isparta’da başladı. Ordu’da askerliğini futbol oynayarak bitirdi, 18 yıllık Orduspor futbolculuk hayatını noktaladıktan sonra.

1991 yılında Piontek’in yönettiği Antrenörlük kursunu başarıyla tamamlayıp A belgesini aldı. Biz eski terbiye ile büyüdük. Büyüğe saygı küçüğe sevgi şefkat göstermek öğretildi bize, lokmayı bölüp yemenin önemi anlatıldı. Eskiden her şey çok daha güzeldi. Şimdi eski arkadaşlarımızla bir araya gelip o günleri yad ediyoruz.”

Bu haber 1017 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum