Reklam

“REKORLAR KIRARAK SÜPER LİG’E ÇIKTIK”

Kalıcı olmak istiyoruz

“REKORLAR KIRARAK SÜPER LİG’E ÇIKTIK”

Kalıcı olmak istiyoruz

 “REKORLAR KIRARAK SÜPER LİG’E ÇIKTIK”
05 Temmuz 2021 - 12:27

“REKORLAR KIRARAK SÜPER LİG’E ÇIKTIK”

Süper Lig ekibimiz Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Keleş, Süper Lig’de kalıcı olmak için çok çalışacaklarını söyledi. Keleş; “Giresunspor’da uzun süreli bir Süper Lig hasreti vardı. Geçen sezon rekorlar kırarak buraya çıkmayı başardık. Bizim için mutluluk verici bir durum. Tekrar Erzurum’a gelmeye karar verdik. Çünkü Erzurum bize uğurlu geldi diyebiliriz. Tabi buradaki çalışma şartları çok iyi durumda. Çalışmalarımıza başladık” dedi.

“BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ”

Süper Lig’de kalıcı olmak için çalışacaklarını belirten Keleş; “Süper Lig’de kalıcı olmak ve renk katmak istiyoruz. Başarılı olmak için çabalayacağız. Geçen yıl Erzurum’a geldiğimizde kötü durumdaydık. Çünkü kadromuzda sadece 2 tane profesyonel sözleşmeli oyuncu vardı. Transfer tahtamız kapalıydı. Bizde gençleri buraya getirmiştik. Bu yıl yine transfer yasağımız olmasına rağmen geçen yıldan daha iyi durumdayız. Geçen yıl sürekli oynayan oyuncularımızı kadroda tutmayı başardık. Transferimizi açmaya uğraşacağız, takviyelerimizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

“10 OYUNCU DAHA TRANSFER ETMEMİZ GEREK”

En az 10 oyuncu transferine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Keleş, “Transfer riskli bir iş ve emek sarf etmek gerekiyor. Kulübümüzün yapısına uygun oyuncuları seçmeye çalışıyoruz. Şu anda 4-5 oyuncu takviyesi yaptık ama 10 oyuncu daha almamız lazım. Transferde hata yapmak istemiyoruz. Geçen yıl bunu başardık. Yaptığımız çoğu transferde iyiydik. Kaleci, sağbek ve solbek transferlerimiz Türk olacak. Ağırlıklı olarak bazı bölgeleri Türk yapıp ileriyi daha çok yabancı oyunculardan kurulu düşünüyoruz. Forma şansı tabi kime gelirse ona vereceğiz. 28 oyuncumuzun 14’ü Türk 14’ü yabancı olacak” diye konuştu.

“YABANCI OYUNCU KURALINI DOĞRU BULUYORUM”

TFF’nin almış olduğu yabancı oyuncu kuralının isabetli bir karar olduğuna değinen Keleş; “Türk takımlarının 11 yabancı ile sahaya çıkmasını doğru bulmuyorum. TFF’nin almış olduğu yabancı oyuncu kuralını doğru buluyorum. Bence iyi ve mantıklı bir karar alındı. 11 tane yabancıyla oynayan takımlar zorluk çekecekler. Türk oyuncu bulmakta zorlanacaklardır ama istediğimiz buydu Türk oyuncuların daha fazla oynamasıydı. Benim için sorun yok serbest olabilirdi. Ben 3 oyuncunun mantıklı olduğunu düşünüyorum” dedi.

giresunhaberci.com

Bu haber 310 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum