Reklam
Reklam

Safranbolu Belediyesinden kısa kısa

Safranbolu Belediyesinden kısa kısa

Safranbolu Belediyesinden kısa kısa

Safranbolu Belediyesinden kısa kısa

Safranbolu Belediyesinden kısa kısa
14 Mayıs 2019 - 19:25

Safranbolu Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alan, oyun parkı gibi yerlerde peyzaj, bakım onarım ve temizlik çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, tüm ekiplerin belirli bir çalışma programı dahilinde sırasıyla mahalle, cadde ve sokaklarda, parklar ve yeşil alanlarda çalıştığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, şunları kaydetti:

"Safranbolumuz bir dünya miras kenti. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle kenti ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısında büyük artış oluyor. Belediye olarak asfalt, parke, taş duvar gibi hizmetlerimizin yanında kentimizin çok daha hoş görünmesi içinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan veya vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceğiz."

- Ramazan davulcularına kimlikleri verildi

Ramazan ayı süresince ilçe genelinde davul çalacak olan personele bir yıl geçerli tanıtım kartları verildi.

Elif Köse, açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Vatandaşlarımızın ramazan ayında görevli olmadığı halde para toplayan sahte davulcuları anlayabilmeleri için kişiye özel olarak hazırlanan ve görevlinin resmi olan tanıtım kartlarını dağıttık. Yine vatandaşlarımız kendilerinden ücret istendiğinde görevli davulcu bu kartı göstermek zorundadır. Aksi takdirde herhangi bir ücret ödememelerini rica ediyorum."

- Tarihi Çarşı bölgesinde Arnavut kaldırımları onarılıyor

Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Asmazlar Caddesi'nde sürdüğünü söyledi.

Kentin çeşitli bölgelerinde asfalt, yama, kaldırım, parke döşeme gibi çalışmalar da yaptıklarını ifade eden Köse, "Asmazlar Caddesi Tarihi Çarşımızın girişi konumunda. Bu nedenle vatandaşlarımızın yanı sıra yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin de zorluk yaşamadan buraya giriş çıkışlarını rahatça yapabilmeleri için çalışmalarımızı hızlandırdık. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlayıp ekiplerimizi ihtiyaç duyulan bölgelere sevk edeceğiz." diye konuştu.

Köse, amaçlarının Safranbolu'ya en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmek olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber 429 defa okunmuştur.