Reklam

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'dan kısa kısa
13 Ağustos 2019 - 17:25

Havza ilçesine bağlı İmircik Mahallesinde piknik düzenlendi.

İstanbul'da faaliyet gösteren İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince bu yıl ikincisi düzenlenen İmircik Piknik Şöleni'ne vatandaşlar ilgi gösterdi.

Burada konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havzalıların birlik ve beraberliğine katkı verecek her türlü etkinliğe katkı vermeye çalıştıklarını belirterek, "Milletimizin birlik ve beraberliğinin güzel bir örneğini gösterdiler." dedi.

Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz ise bu yıl ikincisini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmek için çalışacaklarını dile getirdi.

- AK Parti Havza İlçe Başkanlığında bayramlaştı

AK Parti Havza İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen programa AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ile partililer katıldı.

Burada konuşan Yılmaz, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Bu topraklarda yaşamanın bedelinin ağır olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Bizler her zaman bu bedeli ödedik. Ülkemizin önünü kesmek isteyenler Suriye’de kurulacak yeni bir devlet ile amaçlarına ulaşmak istiyorlar. Şimdilik bizim topraklarımız ile ilgili bir talepler yok ama yarın bizim topraklarımıza göz dikecek bu devletin oldu bitti ile kurulmasına izin vermeyeceğiz. Bunu ya müttefiklerimiz ile yapacağız ya da tek başımıza yapacağız. Ülkemizin güçlenmesi ekonomi ile doğru orantılı. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız. Herkesin bayramını kutluyorum."

Bu haber 374 defa okunmuştur.