Reklam

Trabzonspor Hata yapmadı !

Sn. Sedat Tunalı beyin "Trabzon Hata yapmadı !" başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

Trabzonspor Hata yapmadı !

Sn. Sedat Tunalı beyin "Trabzon Hata yapmadı !" başlıklı makalelerini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

Trabzonspor Hata yapmadı !
19 Aralık 2021 - 00:08



Maç yorumu için Erman Toroğlu'nun Diouf pozisyon yorumunu bekledim, zira bir türlü ne penaltı değil diyebildim ne de penaltı. Hoca başta stüdyodakiler, herkese neden penaltı olmadığını aptala anlatır gibi anlattı. 

Gün içinde maç öncesi yayında ve sosyal medyada elimden geldiğince, Trabzonspor takımının Antalya'dan gerekli dersleri aldığına dair cümleler kurup, muhtemel bir puan kaybı ihtimali olsa da, Trabzon'un ve teknik kadronun toplam kalitesinin bu ligi şampiyon bitirmeye yeteceğini ve Hatay maçının da favorisi olduğunu, zira usta ve olgun oyuncu sayısının fazla olduğunu dillendirdim

Antalya maçı oynanırken kurduğum eleştiri cümlelerini, maç sonrası Abdullah Avcı'yı dinledikten sonra silme gereği hissettim ve sildim. Zira, hocanın maça dair tüm olumsuzlukların farkında olduğunu , söylediği ve söylemedikleri üzerinden anlamak mümkündü.  

Bu her türlü puştluğu potansiyel olarak barındıran maratonda aslolanın iyiyi güzeli çoğaltmak olduğunu unutmadan; başta hatalarını anladığını hissettiren teknik kadro olmak üzere, tüm camiayı ,ilk mağlubiyet sonrası Hatay randevusunu yeni bir hataya dönüştürmeden Hatay motivasyonuna odaklandım. 

Bazı maçları tribünler alır, örneklerini hepimiz biliyoruz. Ful dolu tribünler oyuncuları hep daha fazlası için motive eder. 
Wakayeme'nin eksikliğinin bir çok dezavantajı olduğu gibi, arkasında oynayan sol bek için bir avantaja dönüşebileceğini benim gibi futboldan az çok anlayan herkes düşünmüştür. Nitekim Denswil'in sıradışı performansının şifresi de bu eksiklikte saklı olabilir.

Avcı takımı maça çok iyi hazırlamış, ve daha maç başlamadan soyunma odasında 3 puanı cebe indirmişti. Cornellius'un öne çıktığı maç olsa da (Hamşik'i hiç yazmaya gerek duymadan) Djanini'nin gol vuruşundaki premier lig kalitesi de göz ardı edilmemeli. Lafı çok uzatmadan şöyle bitirelim; Hocanın son derece zamanlamalı oyuncu değişiklikleri eğer skora yansımadıysa, turbo motor Siopis ve Kohita'nın gol atayım bencilliklerindendi

Şöyle bitirelim;

Cornellius gülünce 10 yaşındaki girmizi yanakli yayla uşağı sevimliliği sırf benim aklıma mı geliyor:)

Ezcümle;
Kaldı 21, sıradaki engel Altay!

Bu haber 289 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum