Reklam

Trabzonspor Süper Ligin Yıldız Oyuncusuyla Görüşmelere Başladı

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavili takımın listesindeki son isim ortaya çıktı.

Trabzonspor Süper Ligin Yıldız Oyuncusuyla Görüşmelere Başladı

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavili takımın listesindeki son isim ortaya çıktı.

Trabzonspor Süper Ligin Yıldız Oyuncusuyla Görüşmelere Başladı
25 Nisan 2023 - 11:56

halktv.com.tr 'nin haberine göre;

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasını Bay geçen Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. Sezon sonunda birçok oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanan bordo-mavili takımda transfer çalışmaları da devam ediyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da hedef Fabio Borini

Fanatik'te yer alan habere göre; gelecekler konusunda öncelik bonservis maliyeti bulunmayan futbolculara verildi. Bu doğrultuda iç piyasadaki 1 numaralı hedef; Fabio Borini. Karagümrük’te müthiş bir sezon geçiren 32 yaşındaki hücumcu, çıktığı son Galatasaray maçında attığı 2 golle tekrar kalitesini gösterdi.

İtalyan yıldız, Süper Lig’de 27 maçta 19 gol, 9 asistlik muazzam bir istatistik yakalarken, Türkiye Kupası’nda da çıktığı 1 karşılaşmada ağları havalandırmayı başardı.

Borini, 3 farklı mevkide forma giyiyor

Fabio Borini, hücum hattında 3 farklı mevkide forma giyiyor. Karagümrük’te ağırlıklı olarak sol kanat gibi konumlanan İtalyan yıldız, ileri uçta ve sağ önde de görev yapıyor. 32 yaşındaki yıldızın çok yönlü performansı, onu isteyen kulüpleri transferde cezbediyor.

Görüşmeler başladı

Karagümrük’le kontratı bitecek olan Borini için devre arasında 4 büyüklerin hepsi devredeydi. Trabzonspor, yaz dönemi için elini çabuk tutup, bu işi erkenden noktalamak amacında. Bordo-Mavililer’in, şimdiden Borini’nin menajeriyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Borini’nin yanı sıra Mensah, Zajc, Diagne gibi yıldızların da sezon sonunda kulüpleriyle kontratları bitecek.

Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynadı

Chelsea, Roma, Liverpool, Milan gibi Avrupa’nın üst düzey kulüplerinde forma giyen Borini, 2021’in Ocak ayında Karagümrük’e transfer olmuştu. İstanbul ekibinin bedelsiz şekilde kadrosuna kattığı İtalyan forvet, çıktığı 72 resmi maçta 35 kez rakip fileleri havalandırdı, 15 de asist yaptı.

 

Trabzonspor'da ayrılacak isimler belli oldu

Öte yandan Trabzonspor'da Hamsik, Gbamin, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar gidiyor. Bruno Peres ve Bartra gibi isimler de yolcu gibi gözüküyor. Diğer oyuncular konusunda tekliflere göre karar verilecek. Ayrıca kalan 7 maçta gösterecekleri performans, bazı futbolcuların kaderini çizecek.

Bakasetas ve Siopis'e teşekkür

Karadeniz ekibine geldikleri günden beri hem gösterdikleri performans hem de saha dışındaki duruşlarıyla takdir toplayan Bakasetas ile Siopis, yaptıkları son davranışla yine gönülleri fethettiler. Yönetimin ödemeler konusunda geriden geldiği süreçte herhangi bir ihtar girişiminde bulunmayan Yunan yıldızlar, maaşları için bekleyebileceklerini söylediler. Başkan Ertuğrul Doğan, karakterli duruşlarından dolayı Siopis ve Bakasetas’ı çok ciddi bir transfer teklifi gelmediği takdirde mutlaka takımda tutmak istiyor.

Bu haber 223 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum