Reklam
Reklam

Türk Kızılay'ın "Kolide Ne Var?" kampanyası

Türk Kızılay'ın "Kolide Ne Var?" kampanyası

Türk Kızılay'ın "Kolide Ne Var?" kampanyası

Türk Kızılay'ın "Kolide Ne Var?" kampanyası

Türk Kızılay'ın
15 Mayıs 2019 - 18:15

Türk Kızılay'ın 150. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, program yapımcısı Esra Erol işbirliği ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen "Kolide Ne Var?" kampanyasında hazırlanan koliler, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

İçerisinde bot, mont, kazak, pantolon, çorap bulunan koliler, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Kızılay Düzce Şubesi gönüllüleri tarafından merkeze bağlı Şaziye köyünde bulunan Çevrem İlkokulunda eğitim gören öğrencilere teslim edildi.

Okulda eğitim gören 125 öğrenciye Kızılay'ın şefkat elini ulaştıran gönüllüler, kolileri öğrencilerle açarak mutluluklarına şahit oldu. Öğrencilerle yüz boyama ve çeşitli oyunlar oynayan gönüllüler, Tan ve Düzce Şube Başkanı Halil Aydın ile pasta keserek öğrencilere ikramda bulundu.

Tan, yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'nin projeye kısa sürede binlerce SMS ile destek verdiğini söyledi.

Türk milletinin bir kez daha büyük bir değer çatısı altında bir araya geldiğini ifade eden Tan, "Sayın Esra Erol ve ekibinin, Kızılay ailesinin ve sponsorlarımızın selamı, sevgisi var. Yarınlarımız olan çocuklarımızın eğitimine destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kızılay'ın 150. kuruluş yıl dönümü kapsamında 150 okul olarak başlayan bu projede, sponsorların ve bağışçıların desteği ile bin 500 okula Haziran 2019'a kadar koliler ulaştırılacaktır." diye konuştu.

 

 

Bu haber 479 defa okunmuştur.