Reklam

TV DİZİLERİNDE MİDE BULANDIRICI AİLE İLİŞKİLERİ...

TV DİZİLERİNDE MİDE BULANDIRICI AİLE İLİŞKİLERİ...

TV DİZİLERİNDE MİDE BULANDIRICI AİLE İLİŞKİLERİ...
22 Şubat 2020 - 11:44

 

YASAK ELMA : Eğer zenginse baban yaşındaki erkekle evlenmelisin, eski sevgilinle de görüşmeye devam et. Senden ayrılan , başkasıyla evlenmiş eski kocanı kazanman için her türlü günah dolu entrika çevirebilirsin.
Şirkette söz hakkın olması için her türlü iftira serbest.

MUCİZE DOKTOR: Özel bir hastanede herkes istinasız herkesle sevgili olmalı. Yoksa hastane ortamı çekilmez.(Başhekimle doktor, doktorla doktor, doktorla hemşire, doktorla hastane santral çalışanı)

BABİL: Hoşlandığın erkekten hamile kalıp, onun yakın arkadaşını nişanlısından ayırıp, karnında başkasının çocuğu ile evlenebilirsin.
Çocuğun hastaysa ve sen işsizsen, ameliyat parası bulmak için hırsızlık yapabilirsin. Hatta onlarca.kişiyi dolandırabilirsin. Ohoooo saadet zinciri bile kurarsın....

DOĞDUĞUM EV KADERİMDİR: Bekar bir erkeksen komşun olan dul kadınla ilişki yaşar onu hamile bırakır, haftasına zengin bir aileye evlatlık verilip eski evine geri dönmüş bir kızla evlenebilirsin.
Kendinden bir iki yaş büyük, zengin bir kadınla evlendiysen genç güzel bir kadınla gayrimeşru ilişki yaşayabilirsin. Ondan çocuğun da olabilir bu normaldir. Çünkü karın senden birkaç yaş büyük.

HEKİMOĞLU: Aşı olmayan çocuğunun helvasını yaparsın. Aşıların hepsi elzemdir.
Hastalar azarlanmak için hastaneye gelirler. Hepsi istisnasız cahildir.
SEFİRİN KIZI: En yakın arkadaşından çocuğu olan onunla bir gün evli kalmış kadına aşık olabilirsin.
Evlatlık olarak geldiğin ailenin kızına aşıksan tecavüz et! Ki başkasıyla evlenemesin.

BENİM ADIM MELEK: Nişanın esnasında başka sevgilinle başka ülkeye kaçıp evlenebirsin. Baktın anlaşamadın, üç çocukla baba evi seni bekler zaten. Eski nişanlının babası amcanmış, babanla araları daha beter olmuş,,,olsun. Sen eski nişanlınla üç çocuklu dul olsan da görüş beraber ortaklık bile kur. Sen yeterki sağlığına kavuş. Herkes herşey kabul eder zaten.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA: Oğlun evlenip ayrılmış, çocuğu olmuyorsa, çalışanlarınızdan oğlunun beğendiği dini nikahli bir kadının kocasına iftira at hapise girsin. Böylece karısının karnındaki çocuk senin torunun, kadın da oğlunun karısı olabilir! Adamı hapisten sonra kurtarırsın. Bu onları evlendirmek için kadına uyguladığın şantajdı zaten. Oğlunun mutluluğu için her yol mübah.

ÇUKUR: Bi mahalle senin olabir. Dullarını kendi çalıştirdiğin pavyonda sermaye yaparsın, illegal silah satışı ile mahallenin gençlerinin hepsi sizin korumanız zaten. Her türlü illegal işi yaparken sinek öldürür gibi adam öldür, boş ver, onlar yoluna çıkanlardı zaten. Polis de sensin jandarma da, hırsız da sensin, katil de. Ana-baba neymiş. Onlara bağlı olan çocukları hayatı ıskalar, özgür olamaz. Bütün damlar bizim!!!!

ZÜMRÜDÜ ANKA: Seni anan baban büyütürken sevgi göstermemişse, sen artık kötülüklerin kralı olabilirsin.
Amca evlendiği gece öldüyse; karısını amcanın yeğenine verin.

JET SOSYETE: Eşcinselleriyle, dejenere evlilkleriyle, evli çapkınlarıyla içkilerle budizmle rezil gençlikle hayat daha zevkli....

Füsun Uğuray


Bu haber 1220 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum