Reklam
Reklam

  Ulubey'de nerde kalmıştık? Bu kişiler yurtdışına çıkmadı öyle mi?

  Ulubey'de nerde kalmıştık? Bu kişiler yurtdışına çıkmadı öyle mi?

  Ulubey'de nerde kalmıştık? Bu kişiler yurtdışına çıkmadı öyle mi?

  Ulubey'de nerde kalmıştık? Bu kişiler yurtdışına çıkmadı öyle mi?

  Ulubey'de nerde kalmıştık? Bu kişiler yurtdışına çıkmadı öyle mi?
03 Mayıs 2021 - 16:13

 
Mustafa Adıgüzel 

 
Öncelikle söyleyelim. Bu Ulubey gri pasaport organizasyonuna Ordu Valiliginden verilmiş pasaport yok dedik, ama bu listeden giden yok demedik. Bu listeden çok sayıda kaçak var. Çoğu Bingöl, Urfa olmak üzere Doğu illerimizden vatandaşlar var. Bu listedeki bazı kişiler Almanyadan gönderdikleri resimlerde başkana el sallıyor. Yurtdışı çıkışların Ekim ve Kasım ayları olduğu bilgisi de var. İsim istenirse isim de veririz. Cumhuriyet savcılarını ve İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet ediyorum.
Bu Ulubey listesindeki bazı isimlerin Korgan ve Yeşilyurt listelerinde de olduğu da görülüyor.
Ulubey Belediyesi bir açıklama yapmış, denmiş ki kararı oybirliği ile aldık.
Meclise 5 kişilik Ulubeyli listesi vermişsin, sonra da evrakta sen en önde arkana 48 kişiyi takmışsın, meclis üyelerinin haberi yok. Zora girince de kendi partilin dahil meclis üyelerine çamur atıyorsun.
Bizi mahkemeye verecekmiş. Allahını seversen ver, gurban olayım ver. Hatta buraya İçişleri Bakanlığı’na yaptığım resmi başvuruyu da koyuyorum, onu da ekle. Mahkemeye de ver ki bu kadar açık bir suç, resmi onaylı bir meclis kararını soruşturmayan cumhuriyet savcıları bu şekilde belki soruşturur, tüm foyanız ortaya dökülür. Bu karar ile kimlerin hangi yöntemle yurtdışına kaçtıkları da ortaya çıkmış olur.
48 kişisi Ordulu dahi olmayan listenin Ulubey belediyesinden yurtdışına gitmesinde Ulubeyin ne çıkarı var, yazmamışsınız. Bir açıklayın kardeşim ya.
"Herkes yapıyordu, ben de yaptım"
İyi de herkes bir sebep söylemiş. Birisi kamyon, birisi ambulans, değil mi? Sen ne için yaptın bunu da deyiver.
Burası Ulubey Belediye Meclisi resmi bir karar organı. Mahalle kahvesi değil.
Detayları altı imzalı mühürlü belgede olduğu gibi ...Geliştirme Derneği ile ortaklaşa güya "Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirmek" için 53 kişi için karar.
Bu yetiştirmeci ve geliştirmeci başkanın evrakta da görüldüğü üzere kendini geliştirmek konusunda bayağı istekli ve başarılı olduğu görülüyor.
Kendisinin yanında biraz da ilçesini geliştirse, belediye imkanlarından herkes faydalansa güzel olmaz mı?
Başka AKP'li ilçe belediyeleri de var, henüz insan ticaretine terfi edememiş, şimdilik hayvan ticareti ile uğraşıyorlar. Onları da takip ediyoruz, biline..
Bütün halk, emek ve doğa düşmanları ve belediyeleri işgal etmiş çıkar çeteleri bilmelidir ki,
Kuştan korksak darı ekmezdik.
Yakın bir örnekte olduğu gibi,
Erdoğan, ABD başkanına protesto değil ancak sitem edebilirken, Bülent Ecevit'i konuşuyoruz. ABD ambargosuna ABD üslerini kapatarak karşılık vermesini konuşuyoruz. Ecevit neden yapabiliyordu, çünkü Ecevit'in ABD de dolarları yoktu. ABD ye diyet borcu da yoktu. İşte biz de rahat konuşuyoruz. Çünkü fındık baronlarına da, taşocağı faillerine de maden kartellerine de diyet borcumuz yok.
O yüzden biz başkalarına benzemeyiz.
Biz sadece ve sadece halka ve Hak'ka hesap veririz. Biline..
Bir yazı görseli olabilir
 

Bu haber 679 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum