Reklam
Reklam

ULUBEY OHTAMIŞ SPOR KULÜBÜ RESMÎ OLARAK KURULDU

ORDU NUN ULUBEY İLÇESİ OHTAMIŞ MAHALLESİNDE ULUBEY OHTAMIŞ SPOR KULÜBÜ RESMÎ OLARAK KURULDU KULÜPTEN YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE ;

ULUBEY OHTAMIŞ SPOR KULÜBÜ RESMÎ OLARAK KURULDU

ORDU NUN ULUBEY İLÇESİ OHTAMIŞ MAHALLESİNDE ULUBEY OHTAMIŞ SPOR KULÜBÜ RESMÎ OLARAK KURULDU KULÜPTEN YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE ;

ULUBEY OHTAMIŞ SPOR KULÜBÜ RESMÎ OLARAK KURULDU
15 Eylül 2021 - 20:30


Uzun zamandır üzerine çalıştığımız, spor kulübü olma projesi artık hayata giçererek Ulubey Ohtamış Spor Kulübünü kurduk. Daha çiçeği burnunda yeni bir kulüb olmamıza rağmen, bizlerin önemli hedefleri var. Özellikle yetiştirdiğimiz sporcuları daha yukarı, profosyonel sportif arenalarda yarışmacı olmaları için çok çalışacağız.

Bizler spor kulübü olarak başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Bizler bugün Basketbol kulübü olma hedefi ile yola çıktık. Zaman içerisinde farklı kategorilerde, farklı spor dallarında da sporcular yetiştireceğiz. Fakat tartışmasız bizlerin önceliği basketbol olacaktır. Çünkü buna koşullanmışız. Bunun için her türlü imkanı seferber edeceğiz. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa, hangi koşulları yerine getirmemiz gerekiyorsa bunları da gerçekleştireceğiz.

Bizim için bütün amatör kulüpler önemli. Biz Ulubey Ohtamış Spor Kulübü olarak İlimiz’de faaliyet gösteren diğer amatör spor kulüpleriyle bir rekabet düşüncesinde değiliz. Onlar da bizim kardeş kulüplerimiz. İşbirliği yaparız, elbirliği yaparız, beraberlik yaparız. Bizim derdimiz topyekûn ilimizde amatör spora katkı sunmak, amatör sporun kente sağlayacağı olanakları gençlerimizin kullanmasını sağlamak olacaktır. Çünkü spor demek barış demek, bir arada olmak demek, huzur demek, kardeşlik demek.

Sporun olduğu yerde centilmenlik olur. Çünkü sporcu yarışırken centilmenliğin önemli olduğunu bilir. Takım çalışması olur. Takım çalışmasının ne demek olduğunu sporcu bilir. Birliktelik olur. Ayrım olmaz. Çünkü biz takımları oluştururken herhangi bir siyasi görüş, etnik yapı, renk, dil gibi bir takım ayrımlara asla girmeyiz. Spor evrensel bir kavramdır.

Basketbol alanında faaliyet yürütmek için ilgili kurumlara resmi müracaatlarımızı haftaya yapacağız. En kısa zamanda basketbol bölgesel ligde mücadele etmek için yönetici ve sporcularımızla birlikte takımımızı oluşturacağız. Eylül ayı içerisinde lansman ve diğer tanıtımlarımızı yapacağız. Bölgesel lig bugün basketbol 3. Lig anlamına geliyor. İlimizi önemli bir arenada temsil etmek için tüm çabamızı ortaya koyacağız. Eğer bir kaç yıl içerisinde, orada da başarılı olursak 2. Lig’e çıkacağız.

Bizlerin varlığını, bizlerin sesini önce şehir duyacak, sonra bölge duyacak, sonra ülke’ye sesimizi duyurma imkanımız olacak. Turizim köyü olma yolunda ilerleyen Ohtamış Mahallemizi, Ulubey İlçemizi, Ordu ilimizi tanıtma imkanımız olacak. Bunlar önemli gelişmeler. Bizim de arzu ettiğimiz, istediğimiz yöneticiler olarak bu. Daha çağdaş, daha tanınmış, refah düzeyi artmış bir kent olalım.

Ulubey Ohtamış Spor Kulübü olarak  siz taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmekten mutlu olur, onur duyarız.

Kamuoyuna saygıyla.

Ulubey Ohtamış Spor Kulübü

***

Ulubey Ohtamış Spor Kulübümüz 13.08.2021 tarihi itibariyle resmi tüzel kişiliğe kavuşarak kuruluşunu tamamladı. 

 
Kurucu Yönetim Kurulu:
 
Ercan İmamoğlu - Başkan
Ahmet İnanlı - Başkan Vekili
Derviş Onur Küpçük - Mali İşler Başkanı
Emrullah Bal - Sekreter
Türkmen Eker - İdari İşler Başkanı
Aydın Çıtak - Tesis ve Salon Sorumlusu
Enes Çalış - Reklam ve Pazarlama Sorumlusu
Ercan Eker - Altyapı Sorumlusu
Alper Felek - Basketbol Şube Sorumlusu 

Bu haber 593 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum