ATATÜRK'E SALLAMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ !!!
Reklam
Harun Çelik

Harun Çelik

Harun Çelik

ATATÜRK'E SALLAMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ !!!

14 Mayıs 2020 - 22:42



Şimdi şu sahur vakti başka konumu yoktu diyebilirsiniz ama ben gene de yazacağım :) Tüm meziyeti, yıkama yağlama yapmak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Memuru olan bir tanesi yazmış.

Aynen alıntılıyorum : "KAFKASYA MARŞI "İzmir Marşı" diye bilinen marşın aslı Osmanlı'ya aittir ve adı da "Kafkasya Marşı"dır.1.Dünya Savaşı sırasında Kafkas İslam Ordusu'na ithafen yazılmıştır."

Sağlık bürokratı olan bu zat, güya aklı sıra Gazi Mustafa Kemal'e laf sokuşturuyor. Bunu niye yapıyor, daha üstündeki bürokratlara şirin görünecek ya memur kardeşim benim :)

Şimdi, lan sayın bürokrat, yeri geldiğinde Atatürk de bir Osmanlı Paşası diye höykürüyordunuz ne oldu? Marş diyelim Osmanlı marşı ki benim için böyle olmasının hiçbir mahsuru yok, bir Osmanlı Marşının bir Osmanlı Paşası olan Gazi Mustafa Kemal'e uyarlanmasının ne gibi bir mahsuru vardı ve bu mahsur nerene battı?

Birinci Dünya savaşı sırasında yazılan bu marş, Birinci Dünya Savaşı sırasında yıkılan devletin yerine, küllerinden bir Cumhuriyet kuran adamdan daha fazla kime yakışırdı, Allah aşkına bir söylesen :) Lan oğlum, omurganız yok, omurganız !

Tüm söylediklerimi geri alacağım ama bir şartla !

"Tüm Türk Milletine ve Turan ülkelerine ait olan Dombıra'yı alıp parti marşı yaptılar olacak iş mi bu?" diye bir cümle kur, senden özür dileyeceğim. Yapamazsınız, çünkü aldığınız maaşın kulusunuz !!!

Lan oğlum gidin işinize ya ! Tek bildiğiniz yala yut !!!

Sahur vakti daha güzel konulardan bahsetmek isterdim ama söylemesem de çatlardım :)

Osmanlı marşıymış, bak Allahın işine ! Yok biz Çarlık Rusyası Marşı zannetmiştik :)

Bu yazı 816 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum