Kur'ân'da beş yerde geçen bir âyet var: "Ve lâ...
Reklam
Harun Çelik

Harun Çelik

Harun Çelik

Kur'ân'da beş yerde geçen bir âyet var: "Ve lâ tezirû vâziretün vizra uhra"

15 Mayıs 2019 - 09:52

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Beyin oğlunu, gelen talimat üzerine işinden atmışlar. Ne kadar güzel, ne kadar adil, ne kadar insani, vicdani ve İslami bir eylem !!!! Bizden değilsen açlıktan öl, geber diyorlar kısacası.

Diyelim ki babası harbiden bir zındık ! La Allah'tan korkmaz Sayısal İslamcılar, Kur’ân’da beş yerde geçen bir âyet var: “Ve lâ tezirû vâziretün vizra uhra” Bu âyetin mânâsı, meallerde “hiçbir günahkar başkasının günahını yüklenmez” biçiminde veriliyor.

Yani bundan tam bin 400 yıl önce, bizim dinimiz suçun şahsiliği ilkesini koymuş.Hem de bir kişinin eyleminden dolayı tüm kabilesinin katledildiği karanlık bir dönemde.

24 saat Allah, Peygamber, İslam diyeceksin, sonra şu mübarek Ramazan gününde bir çocuğu babasından dolayı suçlu ilan edecek ve işinden, ekmeğinden edeceksin.

Siz insanları rızkları ile korkutmaya devam edin. Size "Rızk Allah'tandır" diyeceğim gene mal mal bakacaksınız yüzüme !

Biz rızkın Allah'tan olduğuna iman ettik. Siz de edersiniz inşallah !!!

Kendisine inanan, inanmayan herkese rızk ve nefes veren Allah'ın, kendi partisinden olmayana ekmek vermeyen kulları "Hesap günü var, işte o gün hiç bir algı operasyonunuz bir işe yaramayacak."

Bu duygu ve düşünceler içerisinde hayırlı Ramazanlar dilerim.

Bu yazı 8995 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum