İhsan Öksüz: SAYIN AĞAOĞLU BİR DAKİKA…
Reklam
Reklam
Konuk Yazar

Konuk Yazar

Gündemin İçinden

İhsan Öksüz: SAYIN AĞAOĞLU BİR DAKİKA…

25 Eylül 2020 - 15:26


Diyorsunuz ki “Sörloth’la kiralık anlaşma yaptık. 6 milyon avroluk satın alma opsiyonumuz ancak yeni sezon için yani 2020 – 2021 sezonunda oyuncunun maçların yüzde 50’sinde oynaması halinde yürürlüğe girecek. Bu konuda yalan yanlış bilgiler aktarılıyor!”
Bunu ne zaman diyorsunuz? Şimdi! Sayın başkan siz geçen sezonun ortalarında Sörloth’un “Neden 6 milyon avroluk opsiyonun kullanılmadığı?” eleştirilerine televizyonlara çıkıp “ Yahu adam zaten elimizde… Önümüzdeki sezon da bizde… Neden opsiyonu şimdi kullanalım?” demedeniz mi? Yoksa kamuoyu Sörloth’un sözleşmesini nereden bilecek? Ayrıca 9 milyon avroluk çıkış maddesini de… Bunlar hep iş başa düşünce açıklanıyor. Efobe ve Baker’ın sözleşmelerindeki detaylar nasıl acaba?
Ayrıca Sörloth alındığı zaman “Bunu da nereden buldunuz?” diye eleştirip küfür eden kimseyi de hatırlamıyorum! 6 milyon avroluk satın alma opsiyonu olan bir futbolcu demek ki kaliteli futbolcu miş! Üstelik İngiliz kulübü Crystal Palace da 9 milyon avroluk play out maddesini “iş olsun!” diye sözleşmeye koymamış. Sörloth’u aldım diye övünüyorsunuz, haklısınız! Ama, Da Costa, Messias, Obi Mikel, Sturidge, Avdiaj, Andusiç, Guilerme, Fernandes ve bir sürü işe yaramayan oyuncudan hiç söz etmiyorsun! Bu nasıl iş başkan!
Bütün bunlara rağmen Sörloth uyum sağlayamayabilirdi de… Bunun için eleştirilmezdiniz. En azından ben bunu yapmazdım. Benim sitemim oyuncu ile ilgili sözleşme detayların .
Aynı iddiadayım: Sörloth’un gideceğini biliyordunuz, zaten Newton bunu açıkladı. Açıklamayı ona siz yaptırdınız! Gideceğini bile bile yerine oyuncu bakmadınız. Aynı şekilde Sosa, Novak, N’Diaye de gidici idiler. Onların yerlerine de oyuncu almadınız.
Sayın ve de sevgili başkan Ağaoğlu, transferle başarının geleceğinin garantisi yok ama, transfersiz hiç yok! Hala taraftar nezdinde hatırı sayılır opsiyonunuz var. Lütfen bunu doğru adımlarla kullanın…
Günebakış

Bu yazı 2257 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar