TÜRK OLDUĞUNU HATIRLATIRLAR
Reklam
Reklam
Şinasi KARA

Şinasi KARA

Ekonomi,Tarih ve Gündeme dair

TÜRK OLDUĞUNU HATIRLATIRLAR

02 Ekim 2020 - 12:06


Dedem Abdurahman Kara Osmanlı Ordusunda asker idi. Osmanlı Ordusunda, 14 yıl askerlik yapmıştı. Gazze Savaşında esir düşmüş. 4 yıl esaretten sonra vatana dönebilmişti. Vücudunda yara izinden geçilmiyordu. Deynekle, dinlenerek yürüyordu. Beni de çok severdi. Askerlik anılarını anlatırdı.
Filistini, Yemeni, Arabistanı görmüş, arap ihanetlerini birebir yaşamıştı. ''Türkün, Türkten başka dostunun olmadığını'' söylerdi. Bu gerçeği, tarihi okurken çok daha iyi anlama fırsatı buldum.

Tarihçiler ''Türkler arap kültürünün etkisinde kaldılar, büyük bir kesim araplaştı. Türklüklerini unuttular. Fakat, TARİH TÜRKLERE TÜRKLÜĞÜNÜ HATIRLATIR'' diyor.
Son yıllarda, araplaşma modası devam ediyor. Araplaşma faaliyetleri köylere kadar indi. Araç olarak, tarikatlar ve imamlar kullanılıyor. Tarikatların gerisinde İngiliz ve Amerikalılar var. Türklerin ''Türk kalmasından'' korkuyorlar. Zira, Arap kültürü ihanet üzerine kurulu olduğu için, hainleri satın alıp idare etmek kolay.
Türkleri araplaştırma faaliyetleri devam ederken, TARİH devreye girdi. Türklere Türklüğünü hatırlatıyor.
-Libya'da kaos var. Libya halkına yardım ediyoruz. Katar hariç, arapların tamamı bize karşı. İşin ilginç yanı, haçlıların merkezi konumundaki Fransa ile birlikte hareket ediyorlar.
-Libya ile ''Münhasır Ekonomik Bölge anlaşması'' yaptık. Bu anlaşma ile Doğu Akdeniz üzerinden, kıta sahanlığı hukukuna istinaden, Libya ile komşu olduk. Batı her zamanki gibi Yunanistanı kışkırtıyor. Suudi Arabistan, Ürdün, BEA, Suriye ve Mısır Yunanistanı tutuyor. Bize karşı kullanılmak üzere savaş uçağı gönderdiler. Uçaklar, Girit adasına konuçlandı. Türk kanı dökmek için, hazır bekliyor.
-Azerbaycan vatanını savunuyor. 29 yıldan beri işgal altındaki Karabağı Ermenilerden geri almak için savaşıyor. Türklerin haklı savaşına karşı, Araplar Ermenistanı destekliyor. Türklere karşı çıkıyor.
-Suudi Arabistan hızını alamadı. Türk mallarının ülkeye ithalatını yasakladı.
Arap, araplığını yapıyor. Bizim arap seviciler hüsranları yaşıyor. Tarih bir kere daha ''Türke Türklüğünü'' hatırlatıyor.
Şinasi Kara

Bu yazı 725 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum