Reklam

Yüz Kremi Çeşitleri Nelerdir?

Yüz kremleri uygun cilt türüne göre seçilmediği takdirde yüzde tahrişe yol açar.

Yüz Kremi Çeşitleri Nelerdir?

Yüz kremleri uygun cilt türüne göre seçilmediği takdirde yüzde tahrişe yol açar.

Yüz Kremi Çeşitleri Nelerdir?
05 Aralık 2021 - 09:21

Yüz Kremi Çeşitleri Nelerdir?

Yüz kremi vücudumuzun en görünen ve en hassas olan bölgesine kullandığımız kremlerdir. Yüzümüz soğuk havalardan, aşırı güneşten, çeşitli makyaj ürünlerinden yıpranır ve sivilceler oluşabilir. Bu nedenle yüz bakımı için kullanılan yüz kremleri oldukça önemlidir. Her yüz türüne göre olan kremler kuru ciltler için nemlendirici krem, yağlı ciltler için maske kremler gibi bir çok çeşidi bulunmaktadır.

Yüz Kremi Tahriş Yapar Mı?

Yüz kremleri uygun cilt türüne göre seçilmediği takdirde yüzde tahrişe yol açar. Yüz kremi alırken yüzünüze uygun kremler seçmekle beraber uygun fiyatlı diye aldığımız markası belli olmayan kremler tercih etmemek de önemlidir. Bazı ciltlerde egzama, sedef gibi rahatsızlıklar bulunabilir. Bu tarz ciltlerde kullanılan kremler ayrıdır. Her tür kremler bu yüz çeşitlerine uygun olmaz. Kızarıklık ve tahriş durumu meydana getirebilir.

Her Yüz Tipine Her Krem Uygun Olur Mu?

Yüz kremi birçok marka çeşidi ile her yerde bulunan kremler haline gelmiştir. Kokulu kremler, parfümlü kremler, simli kremler, zeytinyağlı, bal özlü gibi birçok çeşide sahiptir. Peki, bu kremler her cilde uygun mudur? Bazı kremlerde cilt durumuna göre diye uyarı yapılırken, bazı kremlerde kuru ya da yağlı cilt uyarısı yapılmaz. Genellikle bu tarz kremler kokulu ve parfümlü kremler her cilde uygun kremler değildir. Krem alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konu cildinize zarar vermeyen yüz kremini seçmenizdir.

Yüz Kremleri Fiyatları Nelerdir?

Yüz kremleri çeşitliliği oldukça fazla ürünler arasına girer. Bu nedenle her kremin fiyatları birbirinden farklıdır. Eczaneden alınan kremler ile mağazalardan alınan kremler arasında bile fiyat farklılığı vardır. Piyasa her bütçeye uygun kremler bulunması oldukça kolaydır. Ama önemli olan hangi kremin bize uygun olduğunu bilmektir. Kurumsal web sitesi üzerinden en uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Detaylar için; https://www.recete.com/yuz-nemlendirici/  
 
 

Bu haber 891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum