Reklam

Ziraat Bankası 105 bin TL’ye Ford Focus araba satışı yapıyor!

Ziraat Bankası 105 bin TL’ye Ford Focus araba satışı yapıyor!

Ziraat Bankası 105 bin TL’ye Ford Focus araba satışı yapıyor!

Ziraat Bankası 105 bin TL’ye Ford Focus araba satışı yapıyor!

Ziraat Bankası 105 bin TL’ye Ford Focus araba satışı yapıyor!
11 Temmuz 2021 - 01:57

Araba almak isteyen dar gelirli vatandaşlara güzel haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası uygun fiyatlı araba satışları gerçekleştiriyor. Banka tarafından satılan arabalar için başvuruda bulunmak isteyenlerin ihalelere katılım sağlaması gerekiyor. Ziraat Bankası yeni araç satış listesinde Ford Focus arabanın ise 105 bin TL’den satışa çıktığı görüldü.

İkinci el araba satın almak isteyenler için bankalar icralık araç satışı gerçekleştiriyorlar. Bu kapsamda Ziraat Bankası yeni araç satış listesini yayınladı. Yayınlanan listede FIAT, SKODA, FORD, WOLKSWAGEN, RENAULKT, AUİDİ marka araçların çok ucuz fiyatlardan satışa çıktığı görüldü.

Araç satışları için başvurular nasıl yapılır?

1. Şube tarafından alınan yeni istekli ile ilgili kaydın Tedarik ve Gider Yönetimi Bölüm Başkanlığı tarafından onaylanmasının ardından e-mail ve sms ile sisteme geçici giriş şifresi iletilir. (Daha önceden kaydı olan isteklilere yalnız teklif verebileceğine dair bir bilgilendirme iletilir.)

2. İstekliler, teklif verebilmek için http://e-aracsatis.ziraatbank.com.tr adresine girdikten sonra üst menüde gözüken “SİSTEME GİRİŞ” butonuna basmalıdır. 3. Sisteme giriş sırasında, istekli, kullanıcı adına TCKN (tüzel kişilerde VKN), şifresine de cep telefonuna/mail adresine gelen geçici şifreyi yazdıktan sonra, doğrulama resmindeki harf ve rakamları da yazarak “GİRİŞ” butonuna basmalıdır.

4. İlk girişte, güvenlik nedeniyle istekliden geçici şifresini değiştirmesi istenecektir. Bu ekranda, istekli, bundan sonraki işlemlerde kullanacağı şifresini oluşturmalıdır. Şifresini unutması durumunda giriş ekranındaki şifre linkinden yeni bir şifre isteyebilir.

5. Şifre belirlendikten sonra açılacak ekranda isteklinin kişisel bilgilerini kontrol etmesi ve onaylaması istenecektir. Yanlışlık olan bilgiler varsa istekli bu ekranda kendisi güncelleme yapabilir. Daha sonradan değişiklik yapmak isterse giriş yaptıktan sonra menüde “Bilgilerim” adımından yeniden bu ekrana ulaşabilir.

6. İstekli, teminatını yatırarak kaydolduğu aracı ekranda görecek, “Teklif Ver” butonuna basarak bu araç için teklif verebilecektir

7. Teklif tutarı yazıldıktan sonra, “Teklif Ver” butonuna basılmalıdır. Ardından gelen onay kutucuğunda teklif onaylanmalıdır. Böylece teklif verme işlemi tamamlanacaktır.

8. Araca ilk teklif verilmesiyle birlikte ihalenin tamamlanması için 4 günlük süre başlar. Bir başka istekli tarafından aynı araca daha yüksek teklif verilmesi durumunda istekliye aşağıdaki gibi bir SMS ve ayrıca e-posta gönderilerek bilgilendirme yapılacaktır.

9. İhalenin son 30 dakikası içerisinde başka bir istekliden teklif gelirse ihale süresi 30 dakika uzatılır. Son 30 dakika içinde gelen her teklif ihaleyi 30 dakika uzatır. İhale son 30 dakika boyunca hiç teklif gelmeyene kadar devam eder. Teklifler sona erdiğinde ihale sona erer, kazanan ve kaybeden isteklilere sistem tarafından e-posta ve SMS ile bilgilendirme yapılır.

Egehaber.com

Bu haber 666 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum