AYBASTI ŞEHİR ORMANI İHALEYE ÇIKIYOR
AYBASTI ŞEHİR ORMANI İHALEYE ÇIKIYOR
Yayınlanma :
10.06.2022 18:48
Güncelleme :
10.06.2022 18:49
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılarak işletmesi Aybastı Belediyesine devredilen Perşembe Yaylasında ki Aybastı Şehir Ormanı (Danışment Gazi Şehir Ormanı) kiralama usulü ile ihaleye çıkıyor.
Aybastı Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan kiralamaya katılmak isteyenler Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliğinden ihale şartnamelerini alabilir ve teminatını yatırabilirler.
Açık teklif usulü ile yapılacak olan ihale tarihi 21.06.2022 saat 10:30 olarak belirlendi. İhale başkanlık makamında Encümen toplantısında yapılacağı bildirildi.
Kabataş Haber
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: