Reklam

Fatsa'da Deniz'in Yeri Çok Beğenildi

Yurt dışında yıllarca yöneticilik yaptıktan sonra köyü Duayeri'nde Deniz'i Yeri adlı restoranı açan Deniz Danışır'ın restoranı çok beğenildi.

Fatsa'da Deniz'in Yeri Çok Beğenildi

Yurt dışında yıllarca yöneticilik yaptıktan sonra köyü Duayeri'nde Deniz'i Yeri adlı restoranı açan Deniz Danışır'ın restoranı çok beğenildi.

Fatsa'da Deniz'in Yeri Çok Beğenildi
17 Ekim 2020 - 11:59

 

Cveneburi kültürüne ait olan yemeklerin yapıldığı restoranda Deniz anneanne ve annesi ile birlikte çalışıyor.

Üç neslin bir arada çalıştığı mutfakta yapılan yemeklerin tüm malzemesi kendi bahçelerinden ve hayvanlarından kullanılıyor. Deniz Danışır, mısır, fasulye, patlıcan, patatesi bahçesinden toplarken, sütü kendi ineklerinden sağıyor. Paketli ve dondurulmuş ürünün kullanılmadığı mutfakta, Bolşevik İhtilali’nden önce Türkiye’ye göçen Chveneburi kültürünün yemekleri ve kahvaltısı müşterilere sunuluyor. Restoran öylesine beğenildi ki, Türkiye'den gurmeler bile özellikle gelip yemekleri tadıyorlar.

Haftasonunda Fatsa'nın keşmekeşinden kurtulup mükemmel bir manzara eşliğinde doğanın içinde Türk ve Gürcü mutfağından lezzetleri tadabileceğiniz bir mekan Denizin Yeri...
Üstelik artık taş fırında meşhur pidemiz de menüye girdi. Arzu edene Gürcü Pidesi haçaburi de yapılıyor.

Denizin Yeri

Duayeri Köyü
Merkez Mah No 2
Fatsa
0 535 716 33 99
@denizinyeriduayeri


Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, açık hava, şunu diyen bir yazı 'Deniz'in Yeri Çok Beğenildi Yurt dışında yıllarca yöneticilik yaptıktan sonra köyü Duayeri'nde Deniz'in Yeri adlı restoranı açan Deniz Danışır restorani çok beğenildi kültürüne yemeklerin vapıldı- hayvanlarından kullanılıyor Deniz Danışır, mısır, fasul- restoranda Deniz anneanne annesi patican, petatesi bahçesinden toplarken, sütü çalışıyor eklerinden neslin nün ullanılmadığı mutfakta, Bolşevik lan yemeklerin kültürünün kahvaltısı müsterilere sunuluyor Restorar gurmeler zallikle ge- çalıştığı mutfakta yap- bahçelerinden ön- Fatsa'n eşliginde doğanıni mutfağından lezzetleri tadabileceğiniz me- Ustelik artık taş firında meşhur pidemiz menüye Arzu edene Gürcü idesi ha- çaburi dey apilıyo Denizin Yeri Duayer Köyü Merkez Mah atsa 535716339'
Deniz'in Yeri, Fatsa - Restoran Yorumları - Tripadvisor

Bu haber 5801 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum