Reklam

GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI TÖRENİNDE ÇİĞDEM BEKDEMİR’E ANLAMLI ÖDÜL

Girişimci iş kadınları, İstanbul Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen Türk İş Kadınları Plaket Töreni etkinliğinde buluştu.

GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI TÖRENİNDE ÇİĞDEM BEKDEMİR’E ANLAMLI ÖDÜL

Girişimci iş kadınları, İstanbul Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen Türk İş Kadınları Plaket Töreni etkinliğinde buluştu.

GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI TÖRENİNDE ÇİĞDEM BEKDEMİR’E ANLAMLI ÖDÜL
16 Mayıs 2022 - 11:09

Ünlü isimlerin de ödül aldığı törende Karadeniz bölgesinde Türk iş Kadınları ödülü ise yaptığı yayınlarla bölgenin nabzını tutan başarılı gazeteci, Mega Media Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Bekdemir’e verildi.

Girişimci iş kadınları, İstanbul Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen Türk İş Kadınları Rehberi ve Plaket Töreni etkinliğinde bir araya geldi. Sunuculuğunu Pınar Altuğ ve Burak Törün'ün üstlendiği ve birçok sanat, siyaset, medya ve iş dünyasını buluşturan törende Dilek İmamoğlu, Zahide Yetiş, Hülya Hökenek, Bedia Teymur, Wilma Elles, Ece Gürsel, Tuğba Özay ve 45 girişimci iş kadınına plaket verildi. Karadeniz bölgesinde Türk iş Kadınları ödülü ise Mega Media Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Bekdemir’e verildi. Yapmış olduğu yayınlarla bölgenin nabzını tutan Çiğdem Bekdemir, ödülünü Pınar Altuğ’un elinden aldı.

‘KADINLAR SUSMAMALI’

Törende konuşan Bekdemir, kadınların her zaman mücadele etmesi ve karşısına çıkan zorluklarda pes etmemesi gerektiğinin belirterek, “Sesimizi duyan herkese çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 22 yıldan bu yana medya sektöründe hizmet vermekteyim. Bu sektöre lise yıllarımda radyo programcılığı yaparak başladım. Şu anda kendime ait çıkarmış olduğum bir gazetem, dergim ve yayın hayatını sürdüren televizyon kanalım ile radyom var.

Daha fazla Karadeniz Bölgesi’ne hitap ediyoruz. Benden önce sahneye çıkan hanım efendilerin çoğu kadın olarak çalışma hayatımızdaki zorlukları sıraladı. Maalesef bu zorlukları sıralamakla bitiremeyiz. Kadınlar olarak her zaman dik durmalıyız, her zaman mücadele etmeliyiz. Kadınlar susmamalı, kadınlar konuşmalı, kadınlar hakkını aramalı ve bir kadın her zaman ne olursa olsun mücadele etmeli” dedi.  

2022 TÜRK İŞ KADINLARI LİSTESİ
Zahide Yetiş
Wılma Elles
Ece Gürsel
Hülya Hökenek
Tabiatın Kızı Tuğba Özay – Tuğba Özay
Işıltı Estetik – Yasemin Güçlü
Sofıa Beauty Busıness – Safiye Bozkuş
Aveb Proje Danışmanlık – Burçin Bolgönül
Uçar Tekstil – Zehra Uçar
Davetiyen – Betül Uluşan
Mega Media Grup – Çiğdem Bekdemir
Musıc & Joy – Ay

Bu haber 549 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum