Reklam

Halıfleks Yıkama Fiyatları

Halıflekslerin zeminden sökülmeden evde veya zeminden sökülerek atölyelerde temizlenmesi işlemine halıfleks yıkama işlemi denmektedir.

Halıfleks Yıkama Fiyatları

Halıflekslerin zeminden sökülmeden evde veya zeminden sökülerek atölyelerde temizlenmesi işlemine halıfleks yıkama işlemi denmektedir.

Halıfleks Yıkama Fiyatları
27 Eylül 2022 - 19:25

Halıfleks Yıkama Fiyatları
Halıflekslerin zeminden sökülmeden evde veya zeminden sökülerek atölyelerde temizlenmesi işlemine halıfleks yıkama işlemi denmektedir. Halıfleks yıkama fiyatları metrekare olarak hesaplanmaktadır ve ölçülere göre fiyat farklılığı göstermektedir. Yıkanan halıflekslerin uzun süre temizlik ve hijyenin sağlanması açısından yıkamadan sonraki koruma ve temizlik yöntemleri önemlidir. Bu nedenle firmamızın önerdiği yıkama sonrası kullanım talimatlarına mutlaka dikkat etmelisiniz. İş akışına, firma yoğunluğuna ve halıflekslerin kirliliğine göre teslim edilecek saatler de değişiklik olabilir.
Halıfleks yıkamada fırçalı makine kullanılır. Halıfleks özelliğine göre sert ve normal fırçalı sistemde yıkanır. Fırçalı sistem halıfleks yıkamada halıfleksin dibindeki bütün bakterileri yüzeye çıkartarak ayni zamanda vakumlu makineyle ayni anda su verilip vakum yapılarak bütün pisliği makineye çeker. İyi vakum yapılan halıfleks yıkamada ortalama kuruma suresi 4 ila 6 saattir. En iyi halıfleks yıkama sulu yıkamadır. Doğal ve özel ürünlerle yıkama yapılarak uzun süreli kalıcılık hedeflenmektedir. Halıfleks yıkama fiyatları ebatına göre değişim göstermektedir.

Halıfleks Nasıl Yıkanmalıdır?

 
Özellikle naylon iplerden üretilen halıflekslerin temizliği oldukça zordur. Tüm tozlar ve kirler halıflekse yapışarak dibine çökerek temizlenmesi zor işlemlerdir. Eğer temizlik sırasında bol sabun, leke çıkarıcılar, kimyasal ürünler kullanılırsa halıflekse zarar verir ve lekelerin çıkmamasına sebep olabilirler.
Firma kendi geliştirdiği yöntemler ile doğal çözüm önerileri sunarak mükemmel temizliği garanti etmektedir. İstanbul'da profesyonel olarak halıfleks yıkama fiyatları ve işlemleri için uzman ekip ve son model makineleri ile hizmet veren https://www.bagcigrup.com.tr//halıfleks/yikama/ adresinden bilgi alabilirsiniz.
 

Bu haber 2547 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum