Reklam

İhsan öksüz : Trabzonspor yola, yolu bilmeyen biri ile çıkıyor haberiniz olsun!

Trabzonspor yola, yolu bilmeyen biri ile çıkıyor haberiniz olsun!

İhsan öksüz : Trabzonspor yola, yolu bilmeyen biri ile çıkıyor haberiniz olsun!

Trabzonspor yola, yolu bilmeyen biri ile çıkıyor haberiniz olsun!

İhsan öksüz : Trabzonspor yola, yolu bilmeyen biri ile çıkıyor haberiniz olsun!
07 Ağustos 2020 - 15:40

Trabzonspor, Eddie Newton diye bir arkadaşla teknik direktör olarak anlaştı! Bu arkadaşın Trabzonspor'a nasıl ve ne amaçla getirildiğini bilen kimse yok! Üstelik yardımcının yardımcısı olarak getirilmişti! "Yabancılarla uyumu sağlayacak, yerlilerle köprü kuracak" denilmişti!
Bu nasıl uyum ise, eğer duyumların doğru ise geldiği günden itibaren yabancılar ile yerliler arasındaki irtibat bıçak gibi kesilivermiş!!! Hele de pandemiden sonra başlayan lig saçmalığında bunu iyice gördük! Takımda herkes ayrı bir havaya girmiş!
Bitti mi? Ne gezer? Takımdaki bu ayrışma teknik direktör Hüseyin Cimşir'e kadar uzanmış. Hatta Hüseyin Hoca zor durumda bile kalmış! Çok detay var da anlatması zor!
Velakin, Avcı, Şota falan filan derken birden teknik adam olarak Newton açıklandı!
Trabzonspor camiasına teknik direktör beğendirmek mümkün değil. Bunu en iyi bilenlerdenim. Özyazıcı, Sümer, Güneş, Cimşir ne kadar Trabzonlu ve Trabzonsporlu teknik adam varsa hepsini silip atarlar!
Buna rağmen bir ekleme yapıp ben de o kervana katılayım bari! Eddie Newton ne alaka?
Bu nasıl bir seçimdir? Haa, ekonomik durum vahim deniyorsa hiç mi yerli hoca yoktu? Newton'un nesine güvenildi? Eğer anlatılanlar doğru ise ki yalan ve yanlış olduğunu sanmıyorum, Trabzonspor'a geçmiş olsun!
Yok illa da "Bununla başaralı olacağız" deniyorsa ona da gülerim! Çünkü bu ligi oynamanın, başarılı olmanın mümkünatı yok! En iyi döneminde olamamışsın, bir bilinmezle nasıl olacaksın? Üstelik herkesi düşman ilan etmişken...
Sevgili dostlar karamsar değilim ama, Trabzonspor yola, yolu bilmeyen biri ile çıkıyor haberiniz olsun! Beylik laflarla peynir gemisi yürümüyor!
Umarım yanılırım, öyle olursa da buradan okkalı bir özür dilemesini de bilirim!
Bence Trabzonspor hesaplarını yeniden gözden geçirirse daha iyi olur... Çünkü bu işi telafisi yok.

Bu haber 1831 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum