Reklam

Anneler günü kutlu olsun

Bütün Annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Anneler günü kutlu olsun

Bütün Annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Anneler günü kutlu olsun
08 Mayıs 2011 - 14:39

Annelerimiz, karşılıksız sevgisi, özverisi ve yaşamın her alanında şartlar ne olursa olsun bugünün çocuklarını geleceğe hazırlayan, ilk öğretmenimiz ve en değerli varlıklarımızdır. Bizi her türlü zorluğa göğüs gererek büyüten, yetiştiren, toplumun temelini oluşturan ailenin en önemli fertleridirler. Annelerimizin sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri hayatımız boyunca bizlere yol gösterici meşale olmuştur. Onlara göstereceğimiz sevgi ve ilgi, toplumda güçlü bir aile bağı ve yapısı oluşturacaktır.

Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Senede bir gün anneleri hatırlamak, aslında annelerin haklarını teslim etmek olmaz. Annelere sevgimiz ve saygımız yılın 365 gününde aynı heyecanla sürmelidir. Bizim var olmamıza sebep, canından can veren, sütüyle besleyen, hastalıklarımızda uykusuz kalıp bize derman olan hep onlardır.

Bizler de, en değerli varlıklarımız annelerimize sonsuz sevgi, saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, zor günlerini ve tüm güzellikleri onlarla paylaşabilmeliyiz.

Bu duygularla tüm annelerimizin anneler gününü kutlarız.

Bu haber 24642 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum