Reklam

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı !

Kimi 40 günlük, kimi 2 aylık, kimi ise doğmamış

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı !

Kimi 40 günlük, kimi 2 aylık, kimi ise doğmamış

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı !
25 Mart 2024 - 21:01

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı!


İnternet üzerinden satılan bebek iddiası, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Bir internet sitesi üzerinden yeni doğmuş veya doğmamış bebeklerini sattığı iddia edilen sözde ebeveynler, bebekleri için 100 ila 170 bin lira arasında fiyat talep etti. Kan donduran iddialar üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.


İnternet üzerinden ilan veren bazı şahısların bebek sattığı öne sürüldü. Kimi 40 günlük, kimi 2 aylık, kimi ise doğmayan bebeklerin, fiyat biçilip pazarlandığı tespit edildi.


40 GÜNLÜK BEBEĞİNE 100 BİN TL İSTEDİ


Bir sözde ebeveynin, 40 günlük bebeğine 100 bin lira istediği, paranın hesabına geçmesi durumunda bebeği adrese teslim edeceği iddia edildi. İlanda bebeğin resimlerinin de yer aldığı öne sürüldü.


DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUNA 170 BİN LİRA FİYAT BİÇTİ


Başka bir ilanda ise bir kadın, daha doğmamış bebeğine 170 bin lira fiyat biçti. Yabancı uyruklu pazarlıkçı annenin, Türkiye'de oturma izni olmadığı ve bebeği sattıktan sonra memleketine döneceği iddia edildi.


BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ


Dehşete düşüren olay sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu. Söz konusu internet sitesine erişim kısıtlaması getirildi.







Bu haber 119 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum