Oflu İzzet Kalyon, 4 ay sonra dolandırıcı baba oğulunu pusu kurarak öldürdü.
Kocaeli'de 1 milyon 600 bin TL'lik arabasını almak isteyen kişilerin sahte evrakla parayı ödendi gösterip noterde satışı almaları sonucunda dolandırılan ve hukuk mücadelesinden sonuç alamayan Oflu İzzet Kalyon, 4 ay sonra dolandırıcı baba oğulunu pusu kurarak öldürdü.
Yayınlanma :
08.07.2025 22:24
Güncelleme :
12.07.2025 18:13
Cinayet öncesi yaptığı videolar yeniden gündem olan İzzet Kalyon'a sosyal medya üzerinden oldukça fazla destek geldiği görüldü.
Peki cezayı bu adam mı almalı yoksa cezayı kesemeyen adaletteki savcılar veya hakimler mi almalı iki hafta önce cuma hutbesinde neler anlatılmıştı devletin koltukların da oturanlar adaletli iş yapmalılar .
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: