Ordu'da çiftçilere Halep keçisi dağıtıldı
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in kırsal kesimde gelir getirici faaliyetlerin arttırılması ve hayvancılığın desteklenmesi amacıyla başlattığı projeler, Ordulu çiftçilerin yüzünü güldürüyor.
Yayınlanma :
23.10.2020 20:29
Güncelleme :
23.10.2020 20:29
Bu zamana kadar Ordu'da 100'ü aşkın çiftçiye manda, Pekin ördeği, kaz ve koyun olmak üzere toplamda 4 bin 394 adet hayvan dağıtımı yapan Büyükşehir Belediyesi, bu defa da anne sütünden sonra en değerli olan sütü üreten Halep keçisinin dağıtımını yaparak çiftçilere destek verdi.
Mesudiye ilçesinde yapılan dağıtım töreninde Mesudiye, Fatsa ve Ünye'de bulunan 11 çiftçiye 200 adet dişi, 11 adet erkek olmak üzere toplamda 211 adet damızlık Halep keçisi verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: