Reklam

ŞAŞIRTICI BİR KILIÇDAROĞLU

Sn. Ömer Asan Bey'in "ŞAŞIRTICI BİR KILIÇDAROĞLU "başlıklı makalesini sız değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

ŞAŞIRTICI BİR KILIÇDAROĞLU

Sn. Ömer Asan Bey'in "ŞAŞIRTICI BİR KILIÇDAROĞLU "başlıklı makalesini sız değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

ŞAŞIRTICI BİR KILIÇDAROĞLU
27 Mayıs 2023 - 14:37



Ne yalan söyleyeyim, Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'deki (25 milyon izlemiş) performansını çok yüksek ve şaşırtıcı buldum. Yıllar önce Melih Gökçek ile yaptığı o tarihi TV tarışması sonrası izlediğim Kılıçdaroğlu bana ürkek, yasak savan, devletin bekası adlı içeriği boşaltılmış inanca sadık, dikkat çekici bir özelliği olmayan siyasi bir aktör olarak görünmüştü. 

O nedenle defalarca da bu sayfada kendisini eleştirdim. Çünkü CHP genel başkanı olarak ciddi beceriksizlikleri ve sıradan söylemleri vardı. Ancak Babala TV programındaki rahatlığı, samimiyeti ve demokrasi inancı beni şaşırttı. Konulara hakimiyeti de müthişti. İlk defa bende bir lider imajı bıraktı dersem beni kınamayın, çünkü bu kadar açık ve interaktif bir ortamda rahatlığına daha önce hiç rastlamadım. Dediğim gibi, bugüne kadar bendeki izlenimi bağıran çağıran ve böylece iktidara muhalefet ettiğini sanan silik bir karakterdi. Sorulara doğaçlama verdiği cevaplar bence bugüne kadar ifade edemediği donanımını da ortaya çıkardı.

Ve muhtemelen programa iyi hazırlanmıştı. Eğer seçimi kazanamazsa -ki bu program seçimi Kılıçdaroğlu'na yazar- bunun nedeni, bugüne kadar böyle bir performans göstermede ve kendini ifade etmede çok geç kalmış olmasıdır. 

Bu programı izleyenler sandığa gitseler bence Kılıçdaroğlu seçimi tartışmasız alır. Ben başta tereddütlerim olmasına rağmen şimdi rahatlıkla kendisine oy vereceğim.

Bu haber 458 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum