Reklam

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz...

Sn. Oktay Çavuşoğlu Bey'in "Şenol Güneş ve Burak Yılmaz..."başlıklı makalesini sız değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz...

Sn. Oktay Çavuşoğlu Bey'in "Şenol Güneş ve Burak Yılmaz..."başlıklı makalesini sız değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz...
18 Eylül 2023 - 22:42



Dün oynadığımız ve güzel bir galibiyetle sonlandırdığımız Beşiktaş maçında ister sev ister sevme fakat Trabzonspor tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran bu iki isime tribünlerden bazı kendini bilmezlerin namuslarına kadar varan hakaret ve küfürleri duyduğumda şok oldum. İnanın galip geldik ama şahsen buruk bir mutluluk yaşadım ve şehrim adına çok ama çok üzüldüm.

Trabzon şehri sanat, kültür, spor ve medeniyetlerin buluştuğu tarihi önemiyle ününü ülke dışında da duyuran nadir şehirlerimizden biridir. Şehrin delikanlıları düşenin elinden tutmakla, garibana, yetime, haksızlığa uğrayan birisi varsa onun yanında durmayı şiar edinmiş yiğitlerdir.
Bu şehrin insanı, Vatan için, bayrak için canını seve seve vermeye hazır kadınıyla erkeğiyle TÜRKİYE aşığı  vatanperverlerdir. Şehrimize yazık ediyoruz, büyüklerimizin bizlere miras olarak bıraktığı bu ün, bizim çocuklarımızında bizlere emanetidir. Umuyorum ki bu hadise son olur ve şehrimiz bir daha böyle bir konuyla gündem olmaz.

Bir sitemde yönetim kurulumuza; Trabzonsporumuz sahaya çıkarken "Kurtlar Vadisi" isimli çakma bir mafya dizisi müziğiyle taraftarının karşısına çıktığı müddetçe o tribünlerden yarın başka değerlerimize aynı küfürlerin edileceğini de kimse unutmasın. (Belkide bunlardan biriside sizin içinizden olacaktır!?) 

Yazık etmeyin bacası tütmeyen tek fabrikamız olan Trabzonsporumuza lütfen...

Bir Beşiktaş maçında yaklaşık 50 dakika boyunca kırık burnuna yapılan tamponla oynayan ve bir de gol atmayı başaran Burak Yılmaz...

Bu haber 238 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum