SOKAĞA ATILAN KADINA SAHİP ÇIKTILAR

İstanbul'da ikinci eşi tarafından bir kız çocuğu ile birlikte, eşi tarafından sokağa atılan Fatsa'lı bir kadına İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği sahip çıktı.

SOKAĞA ATILAN KADINA SAHİP ÇIKTILAR

İstanbul'da ikinci eşi tarafından bir kız çocuğu ile birlikte, eşi tarafından sokağa atılan Fatsa'lı bir kadına İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği sahip çıktı.

SOKAĞA ATILAN KADINA SAHİP ÇIKTILAR
13 Şubat 2021 - 19:34

 
İstanbul'da ikinci eşi tarafından bir kız çocuğu ile birlikte, eşi tarafından sokağa atılan Fatsa'lı bir kadına İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği sahip çıktı. Derneğe sığınan kadının imdanına yetişen Fatsalılar Derneği hemen harekete geçerek kadının ve çocuğunun yaşayacağı ev ve eşya temin ederek sıcak bir eve yerleştirdiler.
 
Hiçbir hemşerimizi sokakta bırakmayız diyen İstanbul Fatsalılar Derneği Başkanı Osman Cayak, ''Bu kardeşimiz çocuğu ile birlik eşi tarafından sokağa atılmış. Adı bizde saklı olan bu kardeşimiz derneğimize gelerek sıkıntısını anlattı. Fatsalı olduğunu söyledi. Bizde bu kadının Fatsa'daki Mahallesinin Muhtarı ve Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci beyle görüştük. Fatsalı olduğunu teyit ettirdik. Teyit ettirdikten sonra, Dernek olarak Fatsalı İş insanlarımızın katkısıyla ilk olarak bir ev tuttuk. Bu evin eşyalarınıda İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki yetkili arkadaşlar temin etti. Mağdur olan bu kardeşimize ayrıca bir miktarda nakit para verdik. Eşyalarıyla birlikte ev temin ederek sıcak yuvasına yerleştirdik. Bundan sonraki süreçde de ev işlerine yardımcı olacak yerler temin ederek çalışmasını sağlayacağız. İnşallah bu kardeşimiz çocuğuyla birlikte kendi ayağının üzerinde duracak. Allah kimseyi zor durumda bırakmasın. Dernek olarak üzerimize düşeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Derneğimiz her zaman zorda kalanın yanındadır. Derneğimize maddi ve manevi olarak kim destek veriyorsa bu desteklerin nereye gittiği bellidir. Herkezden Allah razı olsun.'' diye konuştu.
 
İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği adına yakışanı yaptığı için tebrik ediyor, başta Başkan Osman Cayak olmak üzere, yönetim kurulu arkadaşlarını kutluyoruz.
Haber : Fatsa GÜNEŞ Gazetesi 

Bu haber 949 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum