Reklam

ULUBEY'E NEDEN BÜLENT AKSOY BAŞKAN OLMALI

HAMİ UZUNDERE HARİKA YAZMIŞ AYNEN YAYINLIYORUZ:

ULUBEY'E NEDEN BÜLENT AKSOY BAŞKAN OLMALI

HAMİ UZUNDERE HARİKA YAZMIŞ AYNEN YAYINLIYORUZ:

ULUBEY'E NEDEN BÜLENT AKSOY BAŞKAN OLMALI
20 Şubat 2024 - 12:38

 
Hami Uzundere

Ulubey Belediye Başkanlığı için, neden Bülent Komutan? Bülent Komutan'ın Başkan seçilmesi için o kadar çok neden varki, ben en çarpıcı ve Ulubey için en faydalı olanları dile getireceğim.

Yıllardır yanlış politikalarla yönetilen Ulubey, maalesef kan kaybetmeye devam ediyor. Bütün resmi kurumları elinden alınan ve Ordu'ya taşınan Ulubey'in. Makus talihini yenecek ve Ulubey'i ayağa kaldıracak tek aday Bülent Komutandır.

Neden Bülent Komutan? Siyaseten bitik bir AKP adayı İsa Türkcan, Yerel yönetimdeki misyonunu tamamlamış, bundan sonra ne Onun nede partisinin Ulubey'e zerre kadar faydası olamaz. 
Bu gün Akp'nin oy deposu olarak bilinen çoğu yerde, AKP sempetisi, antipatiye dönüşmüş durumdadır. İsa Türkcan'a gelince iki dönem başkanlık yapmış ne yaptığı ortadadır. Düğün ve cenaze ziyaretlerinden başka hiç bir görev yapmamıştır. Ulubey'e iki dönem başkanlık yaptığı halde iktidar Başkanı olmasına rağmen gözle görülen bir hizmeti yoktur.(Varsa sizler yazın ben de öğreneyim)

Çok fazla detaya girmeden neden Bülent Aksoy Başkan olmalı? 
1- TSK Kökenlidir.
2- Ulubey sevdalısıdır.
3- Atatürk milliyetçisidir.
4-Dürüst ve sağlam karekterlidir.
5- Parti destekli olmasına rağmen, partiler üstü vasıfa sahiptir.
6- Parti ayrımı gözetmeden herkesi kucaklayacak sevgili ve saygılı bir kişiliğ olmasına rağmen haksızlıkların karşısında çelik duvar gibidir. ! 
Bu özellikleri çoğaltabiliriz lakin ben yeterli görüyorum. 

Asıl Önemli olan Ulubey için çok değerli ve faydalı bir olay Bülent Komutan  İstanbul BŞB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU ve Ankara BŞB Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ Beylerin maddi ve manevi desteğini arkasına almış durumdadır. Bu azımsanacak bir durum değildir. Özellikle dikkat edilmesi gerekir.

Yine önemli bir düşünce daha; Büyük olasılıkla BŞB Başkamlığına seçilme olasılığı yüksek olan Enver Yılmaz Bey de Bülent'e destek olmak zorundadır.Zira Ordu'nun oy deposu Ulubey"dir. Hiç kimse bunu yadsıyamaz ve Ulubey'in isteklerini göz ardı edemez.

Bu kadar çok artısı olan ve Ulubey'in Efsane Başkanı olma vasfına sahip BÜLENT AKSOY'a mutlaka destek verilmelidir.
Bu ayağımıza gelen son kısmettir.

Bülent'i siyasi ikbali açık  bir dönem başkanlık yaptıktan son geleceği ve gideceği kademeler bellidir. Bu konuda da inancımız tamdır. Zira vatan ve milletimizin dürüst ve helal süt emmiş kişilere özellikle ihtyacı var.

Şimdiden deteğiniz için Teşekkürler. Seçilen yeni Başkana Sonsuz başarılar diliyorum.

20.02.2024-İZMİR.

Bu haber 227 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum