ULUBEY DEN!!!
Yayınlanma :
20.06.2024 14:25
Güncelleme
: 21.06.2024 23:40
Değerli dostlar 14.06.2024 tarihinde Ulubey den başlıklı yazımızda bir velimizin ağzından Ulubey Meslek ve Teknik lisesi ile ilgili ve bir esnafımızın ağzından da lağım suyunun da Yüksek okul tarafından geldiğini söylediği bir yazı yazmıştım.
Ne yalan söyleyeyim beğeni butonu az ilgi görünce bu yazıların okunmadığını düşünüyordum,ama okunuyormuş.Kimi çekindiği için,kimileride eleştirel yazı olduğu için butona eli gitmiyor anlaşılan.Kim beğenmiş diye bakılırda adımız görünürse endişesi de olabilir bu,öyle ya insanların çoluğu çocuğu var endişeleniyorlar.Bu konuya ayrı bir yazı ile giricem.
Meslek lisemizle ilgili yazımızı okuma nezaketi gösteren okul yönetiminden kıymetli bir öğretmenimiz bize mesaj attı.Bülent bey”yazınızda bir takım eksik ve yanlış bilgiler var “diye,bizde mutlu olduk isim vermeden noktası na virgülüne değerli öğretmenimizin bize attığı mesajı paylaşıyorum::
“ Bülent bey merhaba ben Ulubey mesleki ve teknik Anadolu lisesi …………………….Geçenlerde bir haber paylaşmışsınız, haberde okulumuzla ilgili bir takım bilgiler vermişsiniz ancak maalesef bu bilgilerin büyük çoğunluğu yanlış . Birincisi okulumuzun öğrenci sayısı son 5 yıldı düşüş eğiliminde değil şu an 176 öğrencimiz var. İkincizi bölümün ulaştırma alanına dönüştüğü ile ilgili, bölüm ulaştırma alanı/ sivil havacılık dalı olarak geçiyor, Bölümümüz Sivil Havacılık yani. Üçüncüsü bu bölüme alınan her öğrencinin havalimanında staj yapması mümkün değil . Başarı gösteren ,disiplinli olan,iş sağlığı ve güvenliği konusunda verilen eğitimleri ve sınavları geçenleri gönderiyoruz. Bu yıla kadar eylul-haziran döneminde öğrencilerimiz staj yapıyordu ancak bu yıl itibariyle hem yaz dönemi hem de Eylül -haziran döneminde iki sınıfımızdan öğrencilerimiz staj yapacaklar. Yaz döneminde üniversite okuyanlarda havalimanında staj yaptıkları için bize verilen stajyer sayısı ile ilgili sorun yaşıyoruz bu doğru ,çözmek için çaba sarfediyoruz. Ben bir Ulubeyliyim ve ulubeye değer katmak için çaba sarfediyorum. Lütfen bu haberi güncelleyin , insanlarımızı doğru bilgilendirelim. Okulumuza çay içmeye bekleriz , saygılarımla”
Değerli öğretmenime ilgisi için çok teşekkür ediyorum.
Esnafımızın söylediği sorun içinse Ordu üniversitesinden bir kardeşimiz tesadüfen bizi yakaladı,dediki” bu akan yerin Oski ve belediye ile ilgisi yok bizim sorumluluğumuzda,yazısıda Yüksekokuldan bana yeni geldi,bayramdan sonra halledeceğiz “dedi,biz zaten direk bir kuruma suçlamadık esnafımızın müracaat ettiği kurumları onun ağzı ile söyledik.İlgili kuruma ve kardeşimizede gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyoruz.
Amacımız suçlama,töhmet altında bırakma falan değil öyle olsa seçim esnasında neler geldi elimize neler bilgi olarak teyitsiz hiç bir şeyi konuşmadık laf olsun mide bulandıralım demedik , biz herşeyin bir etiği olduğuna inanıyoruz sonu seçimi kaybetmekde olsa bir etik duruş olmalı,seçimi kazanmak için heryol mübah fikriyatı bizim geldiğimiz kültürde yok,ülkenin anası ağladı bu yüzden,ne yapılıyorsa yapılsın adam gibi yapılsın.Ama bir gerçek bir yerde sorun varsa sorunu çözme adına dikkat çekmek için yazdık o yazıyı. Yoksa değerli öğretmenimin dediği gibi Ulubey i herkes bizim kadar severdir.
Saygılarımla
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: