Reklam

Gölköy Kozören köylüleri "yol sorununu" CİMER 'e taşıdılar...

Ordu ili Gölköy ilçesi Kozören köylüleri 80 yıllık yol sorununu CİMER e taşıdılar.. Kozören köyü sakinlerinden Salih Karakoç tarafından yapılan başvuru şu şekilde:

Gölköy Kozören köylüleri "yol sorununu" CİMER 'e taşıdılar...

Ordu ili Gölköy ilçesi Kozören köylüleri 80 yıllık yol sorununu CİMER e taşıdılar.. Kozören köyü sakinlerinden Salih Karakoç tarafından yapılan başvuru şu şekilde:

Gölköy Kozören köylüleri
16 Şubat 2024 - 15:45

Salih Karakoç

Değerli Yöneticilerimiz
Sizler burada 80 yıldır yapılmayan yolumuzla alakalı hikayeyi Paylaşmak İstiyorum.
Bizler Ordu ili Gölköy ilçesi Kozören köylüleriyiz. İlçemizde bulunan Tek Bektaşi köy olan Kozörenliyiz. 4 Dönemdir AKP den hangi başkan gelirse gelsin her mahallenin yollarına asfalt döküyorlar ama Bektaşi köyü olduğumuz için bizim köyün yollarını neden se yapmıyorlar. Sizler biz Bektaşi köyünden oy alamıyoruz diye düşünebilirsiniz.
Geçmiş seçimlere bakarsanız Oy da çıktığını göreceksiniz. Keza oy çıkmasa dahi Yol, Su, Elektrik insani ihtiyaç. Bizler bu konuyla alakalı hem eski başkanımızla hem şimdiki başkanımızla defalarca konuştuk dilekçemizi verdik. Siz değerli yöneticilerimizden ricamızdır. 21. YY da artık bu tip bağnaz ve insanlık dışı olan tutumları bitirip Köyümüzün yollarına el atmanızdır.
Kozören halkıda bu arada Gölköy İlçesinin Ekonomisini ayakta Tutan En büyük köylerden bir tanesidir. Yaz nüfusu 2000 Kişi üzerinde olup tarım bölgesidir. Lütfen Artık bir takım sözler vermek yerine yapılması gereken hizmetin yolumuzun diğer mahallelerde olduğu gibi karyağdılarının yapılıp asfaltlanmasını istiyoruz.
Bu sorunumuzla ilgili beklide Gölköy tarihinde bir ilk olan anayasal düzende valilik ve kaymakamlıktan emniyet güçlerimizden izinleri alınarak Gölköy Belediye Başkanı Fikri ULUDAĞ ile ilgili eylemimizi gerçekleştirdik. Lütfen artık sesimizi duyun ve bu yolların artık Programda olduğunu yol çalışmalarının devam ettiği gibi söylemlere artık inanmıyoruz. Gölköy belediye Başkanı Fikri Uludağ her yanına gittiğimizde bizlere söz veriyor ve tutmuyor.
Bizler aynı siyasi görüşte olmayabiliriz ama yerel yönetimlerde hangi parti daha hizmet edecekse halk olarak hep onun yanında olduğumuzu göreceksiniz. Biz Ak parti belediyelerini hizmetiyle tanıdık ama Fikri ULUDAĞ etnik kimlik ayrımcılığı yapıyor. Belediyenin kullandığı taş ocağı köyümüz sınırları içerisinde fakat 17 mahalleni yolu yapılıyor. Bizim yollarımız yapılmıyor. Yollarımıza bir an önce başlanmazsa Aynı eylemi Ordu Belediyesine de yapacağız. Sesimizi uluslar arası insan hakları mahkemesine kadar duyuracağız.
Bizler vergilerini ödeyen Ülkesini insanını seven, Vatanına bağlı Osmanlı devletinin Yeni çeri ocağının sahipleri Çepni Türkleriyiz. Fikri Uludağ Beyin tarihi bilgisi ile alakalı bir sorunu olduğunu düşünüyor ve bir an önce devletimizin başında olan büyüklerimizin buna müdahale etmesini bekliyoruz.
Bir şunu diyen bir yazı 'CİMER İLETİŞİM MERKEZI CUMHURBAŞKANLIĞ TCRAhECUMUR/VETICMIURRAŞKAN.IGI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI T.C. Cumhurbaşkanlığ İletişim Merkezi (CİMER)' ne yapmış olduğunuz başvurunuz 2400598236 sayısı alınmıştır. Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER'in internet adresinden takip edebilirsiniz. Başvuruma Git' görseli olabilir
 

Bu haber 1203 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Salih Karakoç
    2 ay önce
    Sevgili Recep Abim Harika bir insansın. Karadeniz Expres Habere Teşekkür ediyorum.