Reklam

Bordo-mavili ekibimizin son antrenmanlarında beklenmedik gelişmeler yaşandı...

Bordo-mavili ekibimizin son antrenmanlarında beklenmedik gelişmeler yaşandı...

Bordo-mavili ekibimizin son antrenmanlarında beklenmedik gelişmeler yaşandı...

Bordo-mavili ekibimizin son antrenmanlarında beklenmedik gelişmeler yaşandı...

Bordo-mavili ekibimizin son antrenmanlarında beklenmedik gelişmeler yaşandı...
07 Aralık 2018 - 12:20

07.12.2018 Bordo-mavili ekibimizin son antrenmanlarında beklenmedik gelişmeler yaşandı...Takımımızdan Yeni Haberler Var!

Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor'la oynayacağımız karşılaşma öncesinde tesislerde sular durulmuyor. Takımımızın Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi'nin 3-4 haftalık bir dilim için sahalardan uzak kalacağını kulübümüzün resmî sitesinden biliyor olsak da Nijeryalı oyuncunun kendini iyi hissetmesi ve özellikle Ünal Karaman'a bir sonraki Konyaspor maçında oynamak için baskı yapması teknik heyeti bir karar vermeye zorluyor.

  Onazi'nin mevcut sakatlığının geçip geçmediği ve oynayacak duruma geldiğini devamlı olarak değerlendiren teknik heyet, Nijeryalı'nın sakatlığının tekrar nüksetmesinden korkuyor...   Bunun yanı sıra takımımızın genç yeteneği Abülkadir Ömür hafta boyunca takımdan ayrı olarak salonda çalışmalarını sürdürmesine rağmen Konyaspor maçında sahada olmasında herhangi bir engel görünmüyor ve 19 yaşındaki oyuncu, Ünal Karaman'ın şans vermesi durumunda formayı giymek üzere hazır durumda.   Ancak Konyaspor maçına az bir zaman kalmışken daha olumsuz haberlerin Pereira ve Sosa'dan geldiği, belirtilen bilgiler arasında yerini alıyor. Trabzonsporun Arjantinli orta sahası Jose Ernesto Sosa, kaptanlığı tamamen ele aldığı milli ara sonrası yükselen form grafiğiyle yıldızları toplamış durumda. Sosa, Trabzonsporun saha içindeki ve dışındaki kaptanlığını üstlenerek takım arkadaşlarına son iki maçta öncülük etmiş ve taraftarın sevgilisi olmuştu. Arjantinli kaptanın son iki maçında halihazırda sakat olarak çıktığı ve takımını yalnız bırakmamak için kendini riske ettiği gelen bilgiler arasında.   Jose Sosa'nın durumunu netleştirmek için çekilen MR'da sorunlar olduğu belirtilse de Konyaspor maçında oynayabilecek durumda olması bir yandan sevindirirken bir yandan da Beşiktaş deplasmanı öncesi ciddi bir kayıp yaşamamak için önlem almak isteyen teknik heyetimizin kararsız kalmasına sebep oluyor. Sosa'nın Beşiktaş deplasmanında varlığından mahrum kalmak istemeyen teknik ekibimizi ve özellikle Ünal Karaman'ı zor bir seçim bekliyor.   Portekizli sağ bekimiz Pereira'dan gelen haberlerse dizinde bir süredir lokal ağrı yaşayamış ve son oynanan karşılaşmada aynı bölgeye darbe almış olmasına rağmen oynayabilecek durumda olması. Portekizli oyuncunun hem sarı kart sınırında olması hem de dizinde lokal bir ağrı yaşıyor olması Beşiktaş maçına saklanıp saklanmaması için teknik heyeti bir karar vermeye itiyor.   Deneyimli teknik direktörümüz Ünal Karaman takımımızın Konyaspor karşısındaki kozlarını artırmak istemesine rağmen iskelet olarak adlandırabileceğimiz oyuncularımızda riskli durumlar var olması sebebiyle karar vermekte zorlanıyor...    

Bu haber 912 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum