Reklam

ERDAL ALKIŞ: DEVLET ALACAĞININ PEŞİNDE OLACAK BUNU BİLİN İSTİYORUM!!!

@ErdalAlkis Twitter hesabından yaptığı analizde Türk futbolunun geldiği son noktayı irdeledi.

ERDAL ALKIŞ: DEVLET ALACAĞININ PEŞİNDE OLACAK BUNU BİLİN İSTİYORUM!!!

@ErdalAlkis Twitter hesabından yaptığı analizde Türk futbolunun geldiği son noktayı irdeledi.

ERDAL ALKIŞ: DEVLET ALACAĞININ PEŞİNDE OLACAK BUNU BİLİN İSTİYORUM!!!
19 Ağustos 2020 - 08:43

Sn Fatih Altaylı nın #Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz e yönelik haklı sözleri ve #Fenerbahce başkanı Ali Koç a yönelik ifadeleri haklı ve yerinde yapmıştır. Bu cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Yanlız #TFF ve #SueperLig takımlarının politikaları ile alakalı olarak bazı açıklamalar ile buna katkı sağlamak istiyorum. Zira eleştiri yaparken nedenlerini de söylemek gerekir.
1- Son 15 yıldır profesyonel kulüpler ve
@TFF_Org çok kötü yönetilmektedir. Zaman zaman bu konuda hamleler yapılmak istense de malesef başarılı olunamadı.  
Rahmetli #HasanDoğan döneminde, dönemin başlangıcında benim de acizane katkı sağladığım çalışmaların ve planların uygulamaya geçildiği sırada Sn Doğan’ın ani vefatı ile Sn Özgener başkanlığı ile malesef akamete uğradı ve eski alışkanlıklar merkezi planlama ile yapılmaya başlandı.
2012 de bu sorunların tespitini herkesin anlayacağı dilde anlatmaya başldım. - bu şekilde yönetmeye devam edilirse hem #tff hem kulüpler kontrolden çıkar ve yönetilemez hale gelir dedim. Bu tespitlerimi ülkeyi yöneten en üst kişilere defalarca brif ettim.
Ama kulüpler Hata yapmaya devam ettiler.
@TFF_Org
de buna öanak tutmaya devam etti. Her iki tarafın düşüncesi futbolun sorunlarını çözmek değil sadece koltuklarını korumak olunca sınuç alınamadı. Taraftarlar da bir Yıldız transferi uğruna bu sorunları göremedi. Kulüpler boşaltılmaya devam edildi.

Gelecekler paraya çevrildi. Hem borçlar döviz olarak arttı hem FUTBOL SUÇLARI planlı olarak artmaya devam etti. Hem de neredeyse tüm takım başkanları arasında... Bu durum büyük başarısızlıklarla da sonuçlanınca DEVLETİN YARDIMI İÇİN LOBİ oluşturmaya başladılar.

Devlet yani siyasiler başta “SİZ ÖZERKSİNİZ, SORUNUNUZU KENDİNİZ ÇÖZÜN” dediğine ben şahidim. Ama kulüpler be federasyon ısrarla SİYASİLERİ YANINA ALMAYA ÇALIŞINCA siyaset gözlem yapmaya başladı. Bu sırada KULÜPLER VE TFF GİZLİDEN “SİYASET FUTBOLA KARIŞIYOR” diye sanki kendi talepleri yokmuş gibi kamuoyu oluşturmaya çalışınca SİYASET ONLARA GEREKLİ DERSİ HAKLI BİR ŞEKİLDE KULÜPLERE VE FEDERASYONA VERDİ. OYUNUNUN MERKEZİNE YERLEŞTİ.

Şimdi bu zamana kadar 20 milyar usd den fazla paranın sokağa atıldığı bir futbol yönetimi karşısında devletin Susacağı ve kulüpleri kurtarması bekleniyor. Ordan burdan çatlak sesler çıkmaya devam ediyor. SPORUN SORUMLULARI, buna hakkınız yok!! Bugün transfer bile yapacak inkanınınız olmazdı DEVLET BORCUNUZU yapılandırmasaydı. DEVLET ALACAĞININ PEŞİNDE OLACAK BUNU BİLİN İSTİYORUM!!!

Ben yıllardır; bu sistem devam ederse bayrağını sallayacağınız şanlı tatihi olan kulüplerin kalmayacağını söylediğimde bana küfreden kulüp yöneticileri şimdi iyi düşünmelidir!! Buradan açıkça söylüyorum. Başta
@GalatasaraySK

@Besiktas

@Trabzonspor
olmak üzere bir çok
Süper lig takımı bir kaç yıl sonra BAŞKANLIK SEÇİMİ HAKLARINI KAYBEDEBİLİRLER. Bunun sorumlusu 10 yıldır bu kulüpleri yönetenlere aittir. Başka sorumlu aramaya çalışmayın. Çalışsanız da yapacağınız bir şey kalmadı. Çare; çıkarıp kulübün borcunu ödemektir... ama bunu yapacak.

Kimse zaten yok. O zaman olan bitene razı olacaksınız. Burada nir kaç ipucu vereyim.
@GalatasaraySK
Sn Adnan Polat dönemini,
@Besiktas
Sn Demirören dönemini
@Trabzonspor
da (Trabzonlular çok iyi biliyorlar) milat kabul edip hesap sormalıydı. Yapamadılar ve kötü sona 
 

 
Elleriyle getirdiler. Şimdi bu durumdan ZEVK ALMAYA razı olacaklar. Boşuna yurtınmadık bu zamana kadar ama beceremedik. Beceremeyeceğimizi bile bile söyledik, tarihe not düşmek için... Bu arada futbola zarar verenler hala en aktif kişiler. Herkese iyi uykular!!!!
 

 

Son sözüm; Bugünlerde yapılan bazı açıklamaları iyi okuyun. KAYITDIŞILIK FUTBOLUN SONUNU GETİRECEK en kestirme yoldur. DURUMU
@TFF_Org
İZLİYOR ve ne zaman kime karşı kullanacağının hesabını yapıyor. Külüpleri yönetenler “kandırıyoruz” zannediyorlar. Ama HAYVAN TERLİ, YEMİYORLAR!!
@ErdalAlkis

Zahmet olmazsa bu son Basın Bültenini bir daha okuyun... daha iyi anlaşılır zannediyorum..
https://www.fanatik.com.tr/erdal-alkistan-tffnin-profesyonel-liglerde-kume-dusme-karariyla-ilgili-aciklama-2162433

Bu haber 757 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum