Reklam

Her sektöre özel tasarımlar Giviu İş Elbielerinde!

Her sektöre özel tasarımlar Giviu İş Elbielerinde!

Her sektöre özel tasarımlar Giviu İş Elbielerinde!

Her sektöre özel tasarımlar Giviu İş Elbielerinde!

Her sektöre özel tasarımlar Giviu İş Elbielerinde!
23 Eylül 2021 - 15:44



Tüm İş kolu faaliyetleri kendi alanlarına özgü İş tehlikeleri barındırır. Bu tehlikleri minimum seviye indirmek, alınacak tedbirlerle mümkün oluyor. Bu tedbirlerin başında iş ve işçi güvenliği geliyor. Özellikle ağır iş kolunda çalışan personeller, çeşitli istenmeyen kazalara maruz kalabiliyor. Can sıkıcı olan bu durum hem sağlık hemde iş kaybı açısından büyük önem taşır. Sektöre uygun en şık ve en güvenli iş kıyafetlerini seçerek firmanızın kalitesini yükseltebilirsiniz. Personelinize uygun olarak üretilen kıyafetleri kullanmak iş akışını ve personel motivasyonunu arttırır. Her sektöre özel olarak tasarlanan modellere firma logonuz entegre edilere dizayn edilen elbiseler markanızı temsil eder. 

Sadece Size Ait Tasarımlar Giviu'da

Firmanıza ait logonuzun personel kıyafetlerinde  yer alması  marka bilinirliği açısından çok önemlidir. Size özel olan bu tasarımlar ile üretilen iş kıyafetleri müşterinize  büyük bir güven sunar. Tişört, önlük, yelek, ceket, kaban, softshell mont, pantolon, iş ayakkabısı ve her türlü iş kıyafetine uygulayacağınız özel tasarımları personelleriniz için kullanabilirsiniz. Tüm personel kıyafetlerine uygulanabilen özel tasarımlar ile iş güvenliği ve şıklığı bir arada bulmak mümkün. Sektörünün verdiği tehlikleri düşünerek özel malzemelerden üretilen iş elbiseleri personellere rahat bir çalışma olanağı sunarak iş verimliliğini yükseltir. Doktor, hemşire, aşçı, restorant, cafe ve tüm sektörlere uygun kaliteli malzeler kullanılarak yapılan elbiseleri bulmak mümkün.

Rahatlık Ve Güvenlik Birarada

İş kıyafetlerinden beklenen, yüksek  ölçüde güvenlik ve rahatlıktır. Kaliteli ve sağlam bir malzemeden üretilen iş elbiseleri gerekli tüm koruma ve güvenliği sağlayarak personel motivasyonunu arttırır. Ağır sanayi sektörünün oluşturduğu iş tehlikerini gözardı edilemez. Bu tehlikelere karşı yüksek korumayı sağlayıp aynı zamanda personeli rahat ettirecek kıyafetler seçilmelidir. Gıda sektöründe kullanılan malzemeler kir ve leke tutmayan özel kumaştan üretilmelidir. Yaz ve kış aylarına özel olarak üretilen kaliteli malzemeler ile tasarlanan iş elbiseleri rahatlık ve konfor açısından son derece kullanışlıdır. Sizde firmanıza özel olarak tasarlanan ve yüksek güvenlik sağlayan tüm modellerimizi https://www.giviu.com.tr/  linkinde uygun fiyat avantajı ile bulabilirsiniz. 


 

Bu haber 253 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum