Reklam

Neden bu yaygara?

Sn. İhsan öksüz bey 'in "Neden bu yaygara?" başlıklı makalesini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

Neden bu yaygara?

Sn. İhsan öksüz bey 'in "Neden bu yaygara?" başlıklı makalesini siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

Neden bu yaygara?
19 Ekim 2021 - 12:05

İhsan öksüz 

Trabzon Fenerbahçe'yi yendi ve FB camiası kıyameti kopardı. Zaten hep böyle olmuyor mu? İstanbul'un 3 takımı yenilgilerde hiç aynaya bakmaz ve sürekli birilerini ve kurumları suçlar!

Camialarına  hoş  görünme çabası... Takım kurguları,  transferleri, yöntemleri fahiş yanlıştır. Borçları tavan yapmıştır. 3'ü de şampiyonluk beklemektedir. Mümkün mü? 3'ü aynı anda şampiyon olamaz! Bunu çok iyi bilirler. Ama taraftara anlatamazlar. 

Taraftarın şampiyonluk dışında tatmin olması da mümkün değildir! Ehh, böyle olunca vur, kır parçala...Bu maçı kazan düsturu öne çıkar! Karşıdaki takımın ismi önemli değildir. Rizespor olur, Hatay olur, Altay olur, ya da Trabzon olur!

Bu takımların hakkı yoktur. Maçı kazanmaları suçtur! Suç olmazsa da kabahattir. Nasıl olur da böyle anlı şanlı takımları yenerler? Ama işte bir şekilde yenerler de... Vay sen misin yenen? Rakibi suçlarlar, ona pek diş  geçiremezlerse hakemi,  o olmazsa TFF'yi... Sonuçta aynaya bakmadan suçlayacak bir şey bulurlar. Saha, rakip taraftar, soyunma odası, soğuk su... Aklınıza ne gelirse...

Çünkü sürekli kazanmayı, şampiyonlukları kendilerine verilmiş hak olarak görürler. Kendileri böyle alışmış ve alıştırılmışlardır. Aslında suçladıklarının  neredeyse tamamı yanlarındadır. Basın , hakemler , TFF,  buna bağlı kurumlar vs...

Ve Göbbels'in taktiğini çok iyi uygularlar! Yalan ve algı... Mutlaka suçlarlar. Suçlayacak bir şey mutlaka bulurlar da eğer ellerinde koz kalmamışsa bu defa işi palavra transfer haberleri ile kendi camialarına  hoş görünmeye çalışırlar.

Trabzonspor'un alnının akıyla kazandığı şampiyonluğu çalanlardan başka ne beklenir? TFF'den, hakemlerden, kurumlardan, basının  büyük bölümünden canı en çok yanan Trabzonspor'dur. Trabzonspor Fenerbahçeyi hiç bir şaibeye meydan vermeden yenmiştir. Karşı tarafın zırıltısı kendi camiasına şirin görünme çabasıdır. Perşembe günü Avrupa Kupası maçları var. O maça hazırlarsalar daha akıllı yaparlar. Umar ve dilerim o maçı kazanırlar. Yoksa yüreklerinin şişi   kolay inmeyecek.

Trabzonspor  vızıltılara  kulak vermeden işine odaklanmalı...

Bu haber 300 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum